top of page

Mark &Cindy

Afgelopen week, telkens als ik buiten was, en genoot van alle prachtige wit bevroren blaadjes, weilanden en tuinen, dacht ik "ik wil een photoshoot doen, hier en nu!" haha! Het was gewoon eigenlijk te zonde, in mijn beleving dan als bruidsfotograaf, om alleen maar te genieten van al het moois, maar er geen prachtige foto's van te maken, of er een photoshoot in te doen. Ik heb dan ook meteen een heel plaatje (concept) in mijn hoofd: Ik dacht aan het prachtige natuurgebied Kwintelooijen, vlakbij mijn huis in Veenendaal waar het nu vast betoverend mooi wit moest zijn. Ik had een plaatje in mijn hoofd van een mooi stel, zij in mijn prachtige zwarte jurk van Steps, hij bijv. in pak en zij met een groot wildboeket van magnoliatakken, olijfboomblad en klimop uit mijn tuin. Dus afgelopen zondag, toen ik zag dat het de volgende dag weer zou vriezen tot -4, en ik zat te denken aan iets tofs wat ik kon gaan doen op maandag met mijn stagiaire Melissa, ter afsluiting van haar stage, dacht ik "laten we gewoon een photoshoot doen!". Ik plaatste een oproepje op Facebook en al gauw reageerden Mark & Cindy op mijn bericht dat het hen heel leuk leek. Na heel wat heen en weer gechat over haar, make-up kleding enzovoort, was het plan helemaal klaar en kon ik gaan slapen.

De volgende begon al vroeg. Mijn stagiaire Melissa moest helemaal uit haar woonplaats Leiden komen, en ik moest Noah (mijn zoontje van 4) klaarmaken voor school- en brengen (life of a mom, haha), voorbereiden, samen met Melissa een wildboeket maken van takken uit mijn tuin enz.

Daarna hop, hop, snel door naar Kwintelooijen waar Cindy zich bij de auto omkleedde in mijn jurk en we konden starten.

En mijn dromen kwamen uit: wat was het betoverend mooi! Het leek bijna wel alsof het gesneeuwd had. Het was echt magisch. En wat zijn Mark & Cindy bikkels zeg, om zo relaxed met -4 graden op de foto te gaan. Beide werken ze bij de politie, daar zijn ze vast gehard ofzo (respect trouwens voor alle politiemensen in NL, jullie zijn helden!). De photoshoot verliep super relaxed, en ik kon echt zo genieten. Ik vond het ook echt leuk om even flink mooie foto's te maken van Cindy, wat zag ze er prachtig uit. Ik hou van die vrouwelijke schoonheid. Heerlijk om weer eens zo 'vrij werk' te doen waarbij ik mijn creativiteit helemaal kon laten gaan op dit idee. I loved every single piece of it! Nou, enough said! Bekijk deze betoverende foto's en geniet van dit winterseizoen! Lots of love, Eline

Related posts: 

bottom of page