Forever Yes Photography - Wedding-photography and blogging. Ik geef tips en inspiratie voor jullie grote dag, en leg jullie bruiloft op z'n mooist vast met oog voor detail en sfeer. - Huwelijksfotograaf Trouwfotograaf Utrecht Nederland.

Cornee & Mieke

 

Toen Mieke contact met mij opnam, omdat ze op zoek was naar een bruidsfotograaf, werd ik meteen helemaal enthousiast. Net zoals ik zelf, zijn Cornee & Mieke namelijk helemaal gek op het Bohemian-thema, en in dit thema gaan ze dan ook in juni trouwen. Na een heel gezellig kennismakingsgesprek in een leuk cafeetje, hoefden Cornee & Mieke niet lang na te denken: ze wilden mij meteen boeken als hun bruidsfotograaf. En oh wat was ik blij! Wat een geweldig leuke frisse enthousiaste mensen zijn Cornee & Mieke, daar wordt je toch helemaal blij van?! 

 

Naast bruidsfotografie, wilden Cornee & Mieke ook graag een bohemian styled love-photoshoot bij mij doen. Zo gezegd, zo gedaan. Al nadenkend over leuke orginele ideeën voor deze shoot leek het mij wel een gaaf idee om er een wit paard bij te betrekken. Na een oproep op Facebook, en heel veel lieve mensen die hun witte paard aanboden (thanks all!), is paard Cas het geworden. Wat is 'ie prachtig! 

Verder heb ik zelf een mooi boeket, en Floral Crown, gemaakt voor Mieke (met bloemen van boeketten.nl). Cornee & Mieke hebben de overige styling op zich genomen. En het eindresultaat is prachtig: Bohemian with a touch of colour!

 

Lieve Cornee & Mieke, wat was het heerlijk om met jullie samen te werken. Jullie zijn zulke mooie, lieve en enthousiaste mensen! Ik kijk enorm uit naar jullie mooie dag in juni! Liefs, Eline

Related posts: 

Menu

 

 

 

Home

Blog

Portfolio

Contact

As seen in

 

 

Bruid & Bruidegom magazine

Brautmagazin

Engaged Blog

Girls of Honour

Let's connect

 

 

 

Facebook

Pinterest

Instagram

© 2018 - Alle rechten van deze website behoren toe aan Forever Yes Photography.

Niets van deze website (en geen enkele foto) mag gekopieerd, gebruikt, of vermenigvuldigd worden zonder mijn schriftelijke  toestemming.