top of page

Opgeleid door Forever Yes Academy: Sanne Melssen // Vows and Lilies


Zoals ik in mijn vorige blogpost heb omschreven, ben ik gestopt met het fotografereren van bruiloften vanwege ons adoptieproces, en coach ik nu beginnende (bruids-)fotografen tijdens de opstart van hun bedrijf. Één van de fotografen die ik heb gecoached is Sanne Melssen van Vows and Lilies - Fine Art Photography (zie foto bovenaan deze blog-post). Wat ben ik er trots op dat ik haar heb mogen begeleiden de afgelopen periode. Sanne barst echt van de talent. Al vanaf moment één had zij een duidelijke visie van wat ze mooie bruidsfotografie vind, en ik zie die visie terug in de manier van hoe zij foto's maakt. Ze weet wat ze doet. En terwijl ze echt nog heel weinig ervaring had vóór dit traject, lijkt het nu alsof ze het al jaren doet. Ze pakt alles makkelijk op. Sanne heeft heel veel gevoel voor mooie compositie. Daarnaast vind ik haar bewerking ook echt super mooi. Het is niet heel licht of heel donker - beide zie je momenteel heel veel terug. Het zit er precies mooi tussen. Haar foto's stralen veel warmte uit, en zijn tegelijkertijd zowel elegant als ook een tikkeltje stoer. I like that! Daarnaast is Sanne zo'n iemand waarmee het gewoon heerlijk is om samen te werken (niet geheel onbelangrijk), ik zou echt eindeloos met haar samen kunnen werken en tegelijkertijd ook een hele fijne tijd hebben, wij matchen goed en ik geloof dat veel bruidsparen zich heel erg op hun gemak zullen voelen bij Sanne. Wat ik fijn vind is dat ze heel vriendelijk, maar ook duidelijk en georganiseerd is in haar communicatie. Ze is lief, gezellig, betrokken, ze denkt mee, is leergierig, wijs, netjes, en ze werkt hard. Ook is ze heel betrouwbaar en denkt ze goed na over elke stap die ze zet. Laten haar foto's dus nou ook nog eens prachtig zijn en dan heb je gewoon echt een mega fijne en goede bruidsfotografe. Nieuwsgierig? Bekijk de foto's die ze tijdens het Forever Yes Academy-traject gemaakt heeft in deze blogpost. Haar meest recente werk vind je op haar website en social media: Website: www.vowsandlilies.com Facebook: www.facebook.com/vowsandlilies Instagram: www.instagram.com/vows_and_lilies

Credits voor de photoshoot (eindopdracht Forever Yes Academy) hieronder: Part of + organization: Forever Yes Academy Website - Facebook - Instagram

Photography: Sanne Melssen // Vows and Lilies - Fine Art Wedding Photography Website - Facebook - Instagram Styling + concept: Make my Day Styling Website - Facebook - Instagram

Models: Niels van Ginkel Facebook - Instagram & Gaby van Ginkel - Rijnders Facebook - Instagram

Floral Design: Blooming by Diana Website - Facebook - Instagram

Cake: Gebakkerij Website - Facebook - Instagram

Stationery: Kellygrafie Website - Facebook - Instagram + We are Golden Website - Facebook - Instagram

Make-up Artist: Netanya Lüschen Website - Facebook - Instagram

Hairstylist: Fashion Hairstylist Website - Facebook - Instagram

Hairpins: Fashion Hair Accessories Website - Facebook - Instagram

#Sanne #Fore #Photographers #StyledLovephotoshoot #VowsandLilies

Recent Posts
Archive
bottom of page