top of page

Opgeleid door Forever Yes Academy: Leathitia Zegwaard // Rivers & Roses Photography


Leathitia heeft de bijzondere gave om mensen vrolijk te maken, alleen al door naar haar te kijken. Ze is een van de fotografen die ik heb mogen coachen tijdens het intensieve 10-weken durende opleidingstraject tot bruidsfotografe van Forever Yes Academy , en ik vond het echt super gezellig met haar. Ze is altijd vrolijk en positief, lacht heel veel, is super relaxed, maakt makkelijk contact.. Ze is heel inclusief: ik denk dat echt iedereen zich op zijn/haar gemak zou voelen bij Lea.

En wat een drive en power heeft Lea. Ze is een echt hardwerkende business-babe en pakt elke kans aan en gaat ervoor. Zo luisterd ze, net als ik, voor haar lol uren lang naar inspirerende business-podcasts, bedenkt ze strategieën om haar business nog beter te kunnen runnen (bijv. door personal branding op social media), nam ze elke tip ter harte, groeide ze met de week. Lea zet echt alles op alles om van haar bedrijf een succes te maken. En wat doet ze dat op een mooie manier, waarin echt haar mooie karakter naar voren komt. Ze is een echte doorzetter: ze heeft het afgelopen jaar behoorlijk wat pittige dingen op haar pad gekregen. Waar veel mensen mogelijk depressief bij de pakken neer zouden gaan zitten, heeft Leathitia besloten van haar droom werkelijkheid te gaan maken: namelijk het worden van bruidsfotografe. En zelfs tijdens dit 10-wekende durende traject had ze met verschillende dingen flinke pech, en kreeg ze ook een paar keer griep.. maar nog kwam ze gewoon opdagen, werkte ze even hard en creëerde ze prachtig werk. Leathitia is echt iemand op wie je kan bouwen. Dromen jullie van een trouwdag die heerlijk relaxed is, blote voeten op het strand, een tipi-tent in de natuur? Of misschien wel die intieme bruiloft in het buitenland? Leathitia is your girl! Haar foto's stralen warmte en intimiteit uit. Ze heeft een hele mooie eigen stijl, met veel oog voor detail en sfeer. Go watch it yourself! Website: www.riversandrosesphotography.com

Facebook: www.facebook.com/riversandrosesphoto

Instagram: www.instagram.com/riversandrosesphotography

Credits voor de photoshoot (eindopdracht Forever Yes Academy) hieronder: Part of + organization: Forever Yes Academy Website - Facebook - Instagram

Photography: Leathitia // Rivers and Roses Photography Website - Facebook - Instagram Styling + concept: Make my Day Styling Website - Facebook - Instagram

Models: Niels van Ginkel Facebook - Instagram & Gaby van Ginkel - Rijnders Facebook - Instagram

Floral Design: Blooming by Diana Website - Facebook - Instagram

Cake: Gebakkerij Website - Facebook - Instagram

Stationery: Kellygrafie Website - Facebook - Instagram + We are Golden Website - Facebook - Instagram

Make-up Artist: Netanya Lüschen Website - Facebook - Instagram

Hairstylist: Fashion Hairstylist Website - Facebook - Instagram

Hairpins: Fashion Hair Accessories Website - Facebook - Instagram

Hieronder: Fotografie & bewerking: Leathitia Zegwaard // Rivers & Roses Photography Genomen tijdens Portfolio Bootcamp (staat los van Forever Yes Academy)

#ForeverYesAcademy #StyledLovephotoshoot #Photographers #Leathitia #RiversRoses

Recent Posts
Archive
bottom of page