top of page

Styled photoshoot 'Gorgeous Blue' tijdens Forever Yes Academy

Als je me een beetje volgt op social media (en dan met name Instagram Stories) heb je al heel wat toffe behind-the-scenes gezien van Forever Yes Academy. Men!!! Wat is het gaaf! We zitten inmiddels (morgen) alweer op lesdag 8 van dit 10-weken durende traject. En ik kan echt zeggen dat ik het geweldig leuk vind om deze lessen te geven. En wat ben ik dankbaar dat de deelnemers die dit traject nu volgen, ook laaiend enthousiast zijn. Het is zo leuk om ze te zien genieten, ontdekken, groeien en bloeien. Ik geniet daar echt van!

Voor degenen die mij niet zo actief volgen: na 7 prachtige jaren waarin ik vele bruiloften mocht fotograferen ben ik afgelopen zomer gestopt met het zelf fotograferen van bruiloften, en geef ik nu al mijn kennis door aan startende bruidsfotografen door middel van een coachings-traject genaamd Forever Yes Academy. In 10 lesdagen gaan we onderwerpen langs zoals de sleutels tot mijn succes, personal branding, bedenken bedrijfsnaam, camera-techniek, leren bewerken in Lightroom, klantcontact, website bouwen, albumdesign, administratie, en nog zooooveel meer. Ik help dus echt bij de volledige opstart van een bedrijf. Voordat ik dit traject startte vroeg ik mij wel eens af of ik wel genoeg te delen heb, maar om deze gedachte moeten we nu regelmatig lachen, haha.. want de dagen zitten bommetje vol. Er blijven maar onderwerpen opkomen waarvan ik denk 'oeh, dit is ook handig om te delen.. en dat". We komen de dagen wel door! We beginnen elke vrijdag om 09:00u en stoppen meestal rond 17:00u, maar soms ook pas in de avond als we 's avonds nog oefenen met een echte photoshoot.

Zo dus ook afgelopen vrijdag. Na twee eerdere hele toffe photoshoots, fotografeerden we deze avond een échte gestylde shoot. Waarom? Omdat dit super goed is voor het portfolio en de ervaring van de deelnemers van dit Forever Yes Academy-traject. Zoals eerder heb ik weer samengewerkt met een topteam uit mijn netwerk.. en wauw, wat heeft iedereen mooi werk geleverd. Alles kwam zo mooi samen! Een van mijn deelneemsters (Linda, Oliva Fotografie) zei "Het zag er allemaal zo mooi uit! Ben hier super blij mee voor mijn portfolio. Het was echt boven mijn verwachting". Super tof om te horen! Op zoek naar een bruidsfotografe Ben je op zoek naar een bruidsfotografe? Nog regelmatig ontvang ik mailtjes van mensen of ik toch echt niet hun bruiloft wil fotograferen. Helaas, vanwege ons adoptieproces ben ik er echt mee gestopt. Wij weten niet wanneer we precies gaan adopteren, wanneer er een match is, en die onzekerheid wil ik jullie niet aandoen voor de meest belangrijke dag van jullie leven. Maar goed nieuws: Begin november loopt het eerste traject van Forever Yes Academy af en zullen er dus vier nieuwe startende bruidsfotografen zijn die helemaal zijn opgeleid door mij. Wie weet zit er wel een fotograaf voor jullie tussen! Ergens begin/half november zal ik 4 profielen van deze nieuwe fotografen op mijn website plakken, zodat jullie ze makkelijk weten te vinden.

Ik wil ook!

Lees je dit alles nou, en heb je zoiets van.. 'Dit wil ik ook! Ik wil ook bruidsfotografe worden' of misschien ben je het al maar loopt jouw bedrijf eigenlijk helemaal niet zo goed als dat je zou willen, loop je vast en wil je graag leren van mij. Denk je dat dit traject bij je past? Dan heb ik goed nieuws voor je, want 08 februari 2019 start Forever Yes Academy 2.0. Kijk even verder op mijn website en meld je aan voor de informatiebijeenkomst op vrijdag 16 november 2018.

Zelf heb ik ook foto's gemaakt tijdens deze photoshoot. Deze vind je hieronder. Het topteam: Part of + organization: Forever Yes Academy Website - Facebook - Instagram

Photography: Forever Yes Photography Styling + concept: Make my Day Styling Website - Facebook - Instagram

Models: Niels van Ginkel Facebook - Instagram & Gaby van Ginkel - Rijnders Facebook - Instagram

Floral Design: Blooming by Diana Website - Facebook - Instagram

Cake: Gebakkerij Website - Facebook - Instagram

Stationery: Kellygrafie Website - Facebook - Instagram + We are Golden Website - Facebook - Instagram

Make-up Artist: Netanya Lüschen Website - Facebook - Instagram

Hairstylist: Fashion Hairstylist Website - Facebook - Instagram

Hairpins: Fashion Hair Accessories Website - Facebook - Instagram

#StyledLovephotoshoot #ForeverYesAcademy

Recent Posts
Archive
bottom of page