top of page

New // Forever Yes Academy

Vandaag is het dubbel feest!!

// 1. Vandaag is het alweer 7 jaar geleden dat ik me inschreef bij de Kamer van Koophandel! 7 jaar vol awesomeness en heeeel veel mooie bruiloften!

//2. Vandaag lanceer ik een nieuw (naar mijn weten uniek) concept: Forever Yes Academy

Here we go!

Aaaah… ik mag eindelijk een super toffe nieuwe stap met jullie delen! Zoals jullie weten zal ik komende zomer, na 7 prachtige jaren en vele geweldige bruiloften, stoppen met het fotograferen van bruiloften om mij volledig te kunnen focussen op onze toekomstige adoptiekinderen (lees mijn complete verhaal in mijn vorige blog). Nou klinkt dat misschien wat treurig.. maar ik zelf zie het als een prachtige start van iets nieuws.. als een zaadje dat in de grond gaat om uit te groeien tot een prachtige boom! Nu ik zelf geen bruiloften meer ga fotograferen, wil ik namelijk graag AL mijn kennis overgeven aan volgende fotografen. Ik heb niks te verliezen, je mag alles van me weten! Al mijn geheimen, al mijn ervaring die ik de afgelopen 7 jaar heb opgedaan wil ik met jou gaan delen. En dit zal ik doen volgens een uniek concept.. waarbij ik jou ga opleiden in 10 vrijdagen.. en bovendien hoef je er in eerste instantie niet eens voor te betalen.. want.. no cure no pay! Maar ik geloof heilig in dit concept..

Dus…wil jij net zulke mooie foto’s leren maken als deze? Heb je altijd al de stap willen zetten om bruidsfotografe te worden maar vind je dat eigenlijk mega spannend en kun jij wel een zetje gebruiken? Weet je niet half waar je moet beginnen en hoe je dingen het beste aan kan pakken? Wil je zelfverzekerd je nieuwe bedrijf beginnen met daarbij coaching van mij? Wil jij je eigen stijl vinden en opvallen in de huidige concurrerende markt? Zou jij graag willen toe groeien naar een winstgevend bedrijf met 20+ bruiloften per jaar? Dan is het traject van Forever Yes Academy absoluut wat voor jou!

Wat kun jij doen? Bekijk gauw het complete verhaal op de webpagina van Forever Yes Academy en kom op 1 juni naar de gratis en vrijbijvende informatie-bijeenkomst bij mij thuis om te kijken of dit traject wat voor jou is! See you soon! xx Eline

#ForeverYesAcademy

Recent Posts
Archive
bottom of page