top of page

News // Personal

Zoals jullie een tijdje geleden hebben kunnen lezen op social media (zie die post hier: Instagram // Facebook) zijn wij sinds januari 2016 bezig met een adoptie-proces.. super exciting! Het is één groot avontuur en we kunnen niet wachten tot we hét telefoontje krijgen met het goede nieuws dat er een match is! Maar er is nog iets... Een nieuwtje wat we in onze inner-circle (en een beetje daar buiten) al wel hebben verteld, maar wat ik nog niet hier heb gedeeld. We gaan waarschijnlijk meerdere kinderen (2/3) tegelijk adopteren. Dit zodat broertjes/zusjes niet gescheiden hoeven worden en samen mogen opgroeien. Een grote stap en keuze! Maar wel iets wat echt ons hart heeft. We zijn sinds een tijdje ook deeltijd pleegouders (waardoor we onder andere hebben mogen ervaren hoe het is om voor nog 3 kinderen te mogen zorgen naast ons biologische zoontje Noah (hij is bijna 6 jaar oud) en dat is ons goed bevallen. Dus we gaan er volledig voor! We hebben de gesprekken bij de Raad voor de Kinderbescherming gehad en mogen binnenkort ons adoptiedossier klaarmaken (denk aan motivatiebrief, foto’s van ons- en ons huis, huwelijksuittreksel, medische keuring, vertaling en nog veel meer!). Alles bij elkaar duurt weer een tijdje. We hopen dat ons dossier eind juni in Hongarije ligt en dan begint het échte wachten! Spannend! Dit betekent alleen wel dat ons leven compleet gaat veranderen over een tijdje.. En ik heb besloten dat als het eenmaal zover is, ik me wil focussen op de kinderen en (voor veruit het grootste deel) stop met werken. Omdat we niet weten wanneer het precies gaat gebeuren neem ik geen nieuwe bruiloften meer aan (wel love-photoshoots!). Dus dit trouwseizoen fotografeer ik voor het laatst bruiloften, en daarna is het klaar. Alhoewel.. er is nog één gaatje in de maanden mei, juli, augustus.. dus ben je last-minute nog op zoek, stuur mij even een mail om te kijken of jullie datum nog vrij is ;-)⠀ Maar in de tussentijd ga ik nog iets heel ander tofs opzetten.. iets waar ik heel enthousiast over ben en wat nieuwe fotografen gaat helpen! :-D Ik zie het alsof mijn eigen zaadje in de grond gaat nu (het stoppen met het fotograferen van bruiloften) maar er gaat een grote boom voor terugkomen!! Op dinsdag 1 mei (mijn jubileumdatum - dan fotografeer ik al 7 jaar bruiloften!) ga ik dit nieuwe concept groots lanceren. Hou social media/deze website in de gaten! Lot's of love! Eline xx⠀

#Eline #Persoonlijk #ForeverYesAcademy

Recent Posts
Archive
bottom of page