top of page

Kroon op mijn werk als fotografe: Styled photoshoot 'Once upon a time'

In mei 2017 mocht ik een prachtige styled shoot doen met een top-team met écht een prinsessen-thema.. and I loved it! Ik denk dat ik niet eerder zo heb genoten van fotografie - THIS IS ME! Alles waar ik van hou, de kleuren, de stijl, de jurk, het thema, is wat in mijn diepste binnenste borreld.

Misschien vraag je je af hoe ik op het idee van deze photoshoot ben gekomen.

Sinds september 2014 bestaat Forever Yes Photography, en werk ik alleen nog maar als bruidsfotografe: een droom die uitkwam! In de opstart van mijn bedrijf ben ik veel bezig geweest met 'hip zijn' en probeerde ik met alle trouwtrends mee te lopen.. van stoere donkere fotografie, tot slankvallende kanten bohemian jurken, van lekker vintage tot minimalistisch. Ik vond, en vind, dit allemaal super mooi en leuk, ik heb er heel veel van geleerd. Tegelijkertijd merkte ik een tijdje geleden een stukje onvrede van binnen. Ik verloor het ‘romantische gevoel’ bij bruiloften en ik ontdekte dat 'anderen volgen' nooit zoveel voldoening, en onderscheiding!, kan geven als je 'hart volgen'. Ik ben veel gaan nadenken: wie ben ik als fotografe? Wat is mijn stijl? Wat is nou echt typisch Eline? Waar ligt mijn hart? En waar wil ik naar toe?En zo kwam ik weer uit bij het begin.. Once upon a time..Er was eens een klein meisje met grote dromen. Een droom, om ooit als ze groot was haar 'prince charming' te vinden, te trouwen en een prinses te worden.. Zo bracht ze uren door in haar kamer om prinsessen te tekenen in prachtige enorme jurken, las ze in sprookjesboeken over de tijden van draken en ridders en slapende prinsessen die gewekt moesten worden met een kus, ze keek 'prinses sissi' opnieuw en opnieuw, naaide trouwjurken voor haar barbies en 's nachts droomde ze over haar leven als prinses...Dat meisje ben ik. En met deze photoshoot wil ik iedereen weer meenemen naar hun meisjesdromen. Want wilden niet velen van ons gewoon een keer ‘prinses zijn voor één dag’? ;-)Voor mezelf heeft het werken aan deze photoshoot me heel veel nieuwe visie gegeven. Ik ga mijn hart weer volgen. Mijn passie ligt in de Fine Art Photography en op en top vrouwelijkheid. Daar ben ik mij, sinds deze shoot, nóg verder op gaan focussen, en deze photoshoot laat hier het begin van zien.

Wat super tof is, is dat deze photoshoot, in de winter van 2017, uitgebreid gepubliceert is in hét Bruid & Bruidegom-magazine + in de Duitse én Belgische.. Dus voor 3 maanden lang was dit magazine te koop in winkels zoals de Bruna, Primera etc in alle drie deze landen. Hoe gaaf is dat? Ik kan dan ook wel zeggen dat deze photoshoot echt voelt als een kroon op mijn werk.. Het beste wat ik tot nu toe van mezelf heb kunnen laten zien (vind ik dan hè). Ik ben er heel gelukkig mee!

Leuk weetje: we hebben met een heel internationaal team samen gewerkt, en ik heb een keer andere mensen gevraagd dan de standaard namen die je veel voorbij ziet komen in het 'trouwwereldje'. Dit vond ik tof, want ik merkte dat andere culturen vaak net wat meer 'out-of-the-box' durven te denken dan wij nuchtere Nederlanders (denk bijv. aan wijd vallende jurken, intense make-up enz). Nationaliteiten van ons team: Nederland, Marokko, Turkije, Slowakije, Rusland, Polen. Ik vind dit tof, juist in een tijd als deze waarin we als land vaak zo verdeeld zijn om zo samen deze shoot neer te zetten.

Oja! 3x raden waar deze photoshoot gefotografeerd is ;-)

En hier het top-team:

Concept, organization & photography: Forever Yes Photography Website - Facebook - Instagram

Styling: Much Love Website - Facebook - Instagram

Golden wedding-chairs: Brisked Website - Facebook - Instagram

Models: Joey Raaphorst Facebook - Instagram & Denisa Eliášová Facebook

Floral Design: Bloemenmeisjes Website - Facebook - Instagram

Flower preservation: De Bruyn Bloempreparatie Website - Facebook - Instagram

Cake: Gebakkerij Website - Facebook - Instagram

Stationery: Studio The Heartist Website - Facebook - Instagram

Dress and crown: Maziana Bruidsmode Website - Facebook - Instagram

Suit: Suitable Website - Facebook - Instagram

Make-up Artist: Fzahra Make-up Facebook - Instagram

Hair Stylist: Hair by Sultan Instagram

Jewelry: Diamonfire Website - Facebook - Instagram

Real hair - Hair Piece: Juuls World Website - Facebook - Instagram

#Italië #Brautmagazin #Publicaties #MyFavorites #Eline #StyledLovephotoshoot #DestinationWedding #Lovephotoshoot #Bloemen #BruidenBruidegomMagazine

Recent Posts
Archive
bottom of page