top of page

Publicatie Bruid & Bruidegom magazine NL, België & Duitsland

Ooooh men! Wat heb ik een achterstand in bloggen. Echt enorm. Ik baal er zelf van, merk ik. Al tijden, eigenlijk ;-) Want ik wil het wél heel graag: regelmatig bloggen. En vroeger was ik hier ook heel precies in. Als ik wat tofs meemaakte stond het een paar dagen later op mijn blog. Ik zit nu in ieder geval in het laagseizoen qua bruiloften (ik heb geen winterbruiloften dit jaar), dus ga weer meer tijd hebben de komende tijd. Dus ik verwacht ook dat ik weer wat meer ga bloggen - even achterstandje bijwerken. Ik heb jullie zo'n hoop te vertellen! Maar ik merk ook dat ik de afgelopen tijd me best wel een beetje 'op' voel. Dit komt allemaal wel goed hoor, no worries. Maar we zitten momenteel even in een heel intensief seizoen van ons leven. Ik zal hier nog een keer een persoonlijke blog over schrijven. Maar ik moet er voor waken dat ik mijn rustige 'laagseizoen' niet helemaal vol ga plannen met van alles (zoals bloggen) maar écht even ga genieten van deze fijne periode van rust. Het moet een mooie mix zijn tussen werk en ontspanning. Maar hier bewust van zijn is al een heel goed begin toch? Deze maand december heb ik in het in ieder geval al een heel stuk rustiger, en ik vind dat heeeeerlijk. Lekker genieten van de feestdagen, vrienden en familie!

Wat ik voor nu in ieder geval wel heel graag met jullie wil delen is dat ik afgelopen mei, samen met een superteam, een geweldige styled photoshoot heb mogen organiseren en fotograferen. Het thema was 'Once upon a time' en neemt je mee naar de tijd dat je een klein meisje was en droomde van een prinsessen-bruiloft. Deze shoot hebben we ingestuurd naar Bruid & Bruidegom magazine (weet je wel? Dat dikke trouwmagazine die je kan kopen bij alle Bruna's, Primera's en andere plekken). Ze waren helemaal verliefd op onze shoot en hebben deze shoot uitgebreid gepubliceerd in het huidige Bruid & Bruidegom-magazine, die nú in de winkels ligt (so go get it!). Zo gaaf! En wat nog gaver is, is dat ze er zó enthousiast over waren dat deze shoot ook is gepubliceerd in heel Duitsland én België. Wat een enorme eer! Ik weet nog hoe ik zelf dit magazine verslond voor onze eigen bruiloft in 2009. En dat ik mijn eigen werk hierin nu weer gepubliceerd wordt, vind ik echt super gaaf.

Ik zal later nog een keer een blog posten met het verhaal achter deze shoot, meer info over het team enz. Voor nu mag ik, met toestemming van Bruid & Bruidegom-magazine, de Nederlandse publicatie delen zoals het nú in het magazine staat. Dankjulliewel.

Ook bedankt aan het enorme top-team wat deze shoot mede mogelijk heeft gemaakt. You guys are awesome!!

Concept, organization & photography: Forever Yes Photography Styling: Much Love Golden wedding-chairs: Brisked Models: Joey Raaphorst & Denisa Eliášová Floral design: Bloemenmeisjes.com Flower preservation: De Bruyn Bloempreparatie Cake: Gebakkerij Stationery: Studio The Heartist Dress and crown: Maziana Bruidsmode Suit: Suitable Make-up Artist: Fzahra Make-up Hair Stylist: Hair by Sultan

Real hair - Hair Piece: Peruca Jewelry: Diamonfire

#België #Brautmagazin #Publicaties #StyledLovephotoshoot #BruidenBruidegomMagazine

Recent Posts
Archive
bottom of page