top of page

Love-photoshoot Pim & Marije

Een paar weken terug heb ik een love-photoshoot gedaan met Pim & Marije. Ze zijn verloofd, super verliefd en binnenkort (juni 2017) mag ik hun bruiloft fotograferen. Wat een leuke mensen zeg! Kheb het in tijden niet zo gezellig gehad tijdens een shoot. Lolbroeken! Ik ervoer een enorme klik met ze en dat werkt altijd extra fijn. Marije vond het best wel spannend om voor de camera te staan - want wat doe je dan met je handen/gezicht/bewegingen enzovoort? Gelukkig is dat nou net wat ik leuk vind om daarbij te assisteren, waardoor het eigenlijk, ondanks het ongemakkelijke gevoel, best heel erg goed ging. Ze konden lekker genieten van elkaar (ook al voelt het natuurlijk altijd best wel raar met zo'n camera op je neus) en dat zie je terug in de foto's: echte momenten met écht gelach.. daar wordt ik blij van!

Voor deze photoshoot heb ik van te voren een mooi wild-boeket gemaakt. Dit maakt de plaatjes helemaal af (wllen jullie dit ook voor jullie photoshoot? Neem dan even contact met mij op voor de mogelijkheden). De foto's zelf zijn gemaakt bij Kwintelooijen (5 minuten van mijn huis vandaan - ideaal). Het zonnetje scheen heerlijk zacht. Top!

Ook was dit de eerste keer dat ik een photoshoot met mijn nieuwe bewerkingsstijl ging bewerken (zie vorige blog), best spannend of het zou gaan worden zoals ik voor ogen had.. but I couldn't be more happy! Ik hou hiervan.. dit lichte stijltje.. een licht korreltje in de foto's (lekker rauw, alsof het met filmrolletjes is geschoten). Gelukkig waren Pim & Marije ook helemaal blij met deze foto's (das natuurlijk het allerbelangrijkste!).

Ze hebben de foto's ook gebruikt voor hun trouwkaart - zo gaaf (zie eindresultaat aan het einde van deze blog).

En dan hier het eindresultaat van hun trouwkaart, die ik weer mocht fotograferen op hun grote dag...

#Lovephotoshoot #Bloemen

Recent Posts
Archive
bottom of page