top of page

Wedding Jan David & Miranti

Afgelopen juli trouwden Jan David & Miranti in het mooie Utrecht. Vorig jaar (zomer 2015) zijn wij als gezin vanuit regio Utrecht naar Veenendaal verhuisd. Om nu een bruiloft in hartje Utrecht te mogen fotograferen voelde toch wel een beetje als 'thuis'. Utrecht blijft altijd 'one-of-my-favorite-places to be'. En ze hadden dan ook wel één van de mooiste plekjes van Utrecht uitgekozen, namelijk de binnentuin van 5-sterren Grand Hotel Karel V. Ik was er zelf nog niet eerder geweest, maar het was echt zó mooi! En wat hadden ze de lange tafels mooi gedekt.. ik keek echt mijn ogen uit als bruidsfotograaf. Puur genieten dit! Na een mooi ontvangst van het bruidspaar in de binnentuin (wat zagen ze er stunnng uit!), werd er 's middags genoten van een prachtig diner. En het was niet alleen prachtig, het was ook écht heerlijk. Één van de leuke voordelen van het beroep als bruidsfotografe, is dat je altijd heerlijk mag mee-eten op bruiloften (oh yeah!), en ik moet zeggen, van al het lekkere eten dat ik dit trouwseizoen heb mogen proeven, vond ik het eten op deze bruiloft het allerlekkerst, haha. Dus willen jullie een keer heerlijk uit eten samen? Ga eens eten bij het restaurant in het Karel V. Echt een aanrader!

Tussen de gangen van het diner door deed ik met Jan David & Miranti de snelste photoshoot (bruidsreportage) die ik ooit heb gedaan op een bruiloft.. we hadden 10 minuutjes, maar volgens mij hebben we er 15 van gemaakt. Maar ik ben nog steeds zo blij met het eindresultaat. Maar dat gaat ook al snel vanzelf met zo'n heerlijk verliefd stel. We doken snel wat zijstraatjes van Utrecht in, naast het Karel V, et voila: zelfs in zo'n kort tijdsbestek kunnen er dus hele mooie foto's gemaakt worden. Ik was zelf ook verbaasd, haha.

Begin van de avond was er een mooie kerkdienst in de Slotkapel Oud Zuilen (ook al zo sfeervol, en aan het water) onder leiding van Peter Kos (de Rank, Utrecht). Er was prachtige muziek, en zowiezo zo mooi om te zien hoe dit huwelijk werd bezegeld met beloftes van eeuwige trouw en God's zegen.

Hierna werd het feest gehouden op een stoere industriële locatie: De Fabrique in Utrecht. Hier was ook een hele toffe Indonesische ceremonie, omdat Miranti Indonesische roots heeft. Super leuk dat ze ook dat persoonlijke element in hun dag hebben betrokken.

Kortom een prachtige dag! Jan David & Miranti, bedankt dat ik er bij mocht zijn. Geniet van jullie huwelijk!

#RealWedding

Recent Posts
Archive
bottom of page