top of page

Winter-publicatie Girls of Honour

Whoohoo! Foto's van Forever Yes Photography zijn weer gepubliceerd op de website van Girls of Honour (bekijk hier een eerdere publicatie van de photoshoot die ik deed in Parijs, en hier de publicatie van de buitenbruiloft in een tent van Gerwin & Loes). Super tof en altijd weer een eer!! Deze keer gaat het om de photoshoot die ik vorig jaar decmber, met een tof team, deed in de Ardennen, met het thema 'Winter Bohemian with a touch of red'. Ze hebben met deze foto's ook een toffe omslagfoto gemaakt voor op hun Facebookpage, en delen foto's op hun Instagram-account.

Benieuwd? Bekijk de blog van Girls of Honour hier.

Benieuwd naar meer foto's van deze photoshoot? Bekijk mijn eigen blog, met daarin nog wat meer foto's, hier.

Ken je Girls of Honour nog niet? Shame on you! Nee hoor, grapje. Maar ik zeg wel: kijk snel! Het is echt een hele toffe blog met allemaal trouwinspiratie. Ze nemen je mee in de laatste trends op trouwgebied, hebben toffe tips, maar schrijven ook hele mooie inhoudelijke blogs over het huwelijk die ik echt inspirerend vind. Take a look, and be inspired: www.girlsofhonour.nl

#GirlsofHonour #België #Ardennen #Publicaties

Recent Posts
Archive
bottom of page