top of page

Wedding Just & Janna

Afgelopen september trouwden Just & Janna aan het water van Fort Vechten, Bunnik (Utrecht). Het was een prachtige bourgondisch gestylde dag vol liefde, mooie speeches, humor en heerlijk eten. Wat ik heel tof vond, is hoe ze er uit zagen: klassiek, modern, maar toch ook weer anders dan anders. Just had stad- en land afgezocht, op zoek naar een groen pak, want hij wilde niet, net als de meeste bruidegommen, in het blauw trouwen. Dat is gelukt, stond hem erg goed. En de jurk van Janna had een huidkleurige onderlaag, het stond haar prachtig. Echt knapperds, zijn ze! En wat was het weer fantastisch: niet te warm en niet te koud. Ik heb echt genoten als bruidsfotograaf zijnde, geniet lekker mee door het kijken van een paar van mijn favoriete foto's van deze dag.

#RealWedding

Recent Posts
Archive
bottom of page