top of page

Throwback-thursday: ballerina-photoshoot uit 2013

Sinds een paar dagen ben ik, samen met mijn zoontje Noah (4 jr) grieperig. Blehh! Wat haat ik dat. Maar ja, beter nu, dan tijdens het trouwseizoen. Half chillend, half werkend, kijk ik net in mijn archief met foto's en kom ik een oude photoshoot tegen uit 2013.. wat tof om terug te zien! Ik was toen nog helemaal niet zo lang, en professioneel bezig, werkte met een wat simpelere camera en minder goede technieken, dus de kwaliteit is veel minder goed als wat ik nu zou hebben, maar wat vond ik het leuk om helemaal los te gaan samen met Jenneke de Beer, die ballerina is. Heerlijk om zo vrij werk te doen, gewoon omdat het kan.. om onze creativiteit te laten stromen. Deze photoshoot heeft helemaal niks met bruidsfotografie te maken, maar toch geeft het me inspiratie. De elegantie van een ballerina, de vederlichte, maar krachtige, manieren van bewegen, de schoonheid, vrouwelijkheid, precisie.. ik kan er uren naar kijken..

#Eline

Recent Posts
Archive
bottom of page