top of page

Italy, I miss you... Met love-photoshoot tussen de olijfbomen

Afgelopen juni mocht ik samen mijn gezin genieten van het prachtige Italië, waar wij 3 weken rondtrokken (helemaal naar het zuiden). Wat was het fijn! Na een zeer intensief jaar met hele leuke, maar ook minder leuke dingen, en vooral heel hard werken, waren wij hier ontzettend aan toe. En wat hebben we genoten! Van de gezellige etentjes samen 's avonds, de prachtige zonsondergangen, de knusse agriturismo's bij Ostuni, Puglia en in Toscane, het geluid van de zee in Tropea, zwemmen in een door de natuur verwarmde bron, het prachtige Rome en nog veel meer.. We hebben echt een top-tijd gehad! Oh en wat zijn de olijfbomen prachtig! Ik ben er verliefd op geworden en heb meteen, na terugkomst in Nederland, een échte 3 meter hoge olijfboom gekocht voor in onze achtertuin. Nu genieten we elke dag nog een beetje na van het mooie Italië ♡

Voordat wij 3 weken naar Italië gingen heb ik trouwens veel rond gezocht naar een stel dat toevallig net dan óók in Italië was, zodat ik met hen een mooie love-photoshoot kon doen voor mijn portfolio. Want dat leek me toch wel heel gaaf! Helaas kon ik geen goede match vinden. Dus ging ik maar gewoon lekker op vakantie, met de hoop dat ik een Italiaans stel zou vinden die toevallig ook een beetje goed engels konden zodat we elkaar konden verstaan ;-) Van te voren had ik met Koningsdag een leuk wit kanten jurkje gekocht, later nog een mooie ketting en teenslippers met pastelkleurige stenen. Ik had namelijk preciés in mijn hoofd hoe ik de shoot wilde hebben. Nou nog iemand vinden die het jurkje pastte (want zelf pas ik het niet haha!).

Op dag 3 van onze vakantie kwamen we aan bij een kleine Agriturismo in Puglia (in de buurt van Ostuni), in the middle of nowhere, met niet super veel gasten. Bij het zwembad hoorden we een stel Nederlands praten. Zo grappig, uitgerekend dáár. Al snel kwamen we aan de praat, en ik zag mijn kans: hén moest ik hebben voor mij love-photoshoot! ♡ Ze waren ongeveer even oud als ons, en heette Daniël & Frederike. Wat een stel leukerds!! Hoe meer we praten hoe grappiger het werd: want we hadden best veel gemeen! Allebei Christelijk, zelfde visie op bepaalde dingen, zij kenden meerdere mensen die ik óók ken (Elmer & Nienke, Lennart & Kirsty), waaronder één van mijn bruidsparen van afgelopen april.. en de kerk waarin dat bruidspaar trouwden, bij die kerk hadden zij weer gezeten enz... Ook vonden ze mijn stijl fotografie heel leuk, ook niet al te onbelangrijk. Een leuke klik dus! ♡ Oja, en Frederike pastte het jurkje precies ;-) Alsof het zo moest zijn! Samen zijn we er in twee sessies op uit getrokken: 's avonds een half uurtje en 's ochtends nog een keer omdat het 's avonds toch wel erg snel donker werd, en we werden weggejaagd door een paard (pretty scarry!). Oja, 's ochtends kwam Daniël ook nog een zwarte slang tegen, waarna Frederike haar wegjaag-roep demonstreerde die ze in Afrika had geleerd (hilarisch!!). Ik ben suuuper blij met het eindresultaat van deze mini-photoshoots tussen o.a. de olijfboom-velden.

Deze shoot maakte mijn vakantie helemaal compleet..Ik heb dus een hoop moois te laten zien. Geniet ervan!

Denken jullie er over om jullie bruiloft te vieren in Italië? Ik zeg "doen!". Trouwen in Italië moet fantastisch zijn.. Bijv. tussen de wijngaarden in Toscane, of op zo'n knusse Agriturismo. Mogelijkheden zat! En ik ga, uiteraard, graag met jullie mee om alles vast te leggen. Meer info? Stuur mij een mailtje naar info@foreveryesphotography.com

#DestinationWedding #StyledLovephotoshoot #Eline #Italië #Lovephotoshoot

Recent Posts
Archive
bottom of page