top of page

Publicatie Girls of Honour - Real Wedding Gerwin & Loes

Afgelopen maand had ik weer de eer dat foto's van mij werden gepubliceerd op de website/blog van Girls of Honour, yaaay! Écht leuk. Deze keer gaat het om foto's van de bruiloft van Gerwin & Loes, één van mijn meest favoriete bruiloften die ik ooit heb mogen schieten. Wat was het ook een heerlijke (maar warme!) dag, en oh zo mooi gestyled door Loes zelf en het team van TeLeukTrouwen (ik ben fan!). In de blog wordt Loes ook geïnterviewd door Marit van Girls of Honour. Dus vind je het leuk om terug te lezen hoe zij haar bruiloft ervaren heeft, waar ze op heeft bespaard - en waarop juist niet, en zo nog meer? Lees dan snel deze blog.

De blog, van deze buiten-bruiloft in een tent, op de website van Girls of Honour vind je hier.

Benieuwd naar meer foto's? Hier vind je éxtra veel foto's op mijn eigen site.

Enjoy!

#GirlsofHonour #Publicaties #RealWedding

Recent Posts
Archive
bottom of page