top of page

Stagiaire!

Whoohoo! Sinds vandaag heb ik een stagiaire. Echt super fijn! En wat was ik er aan toe! Tot nu toe ben ik elk jaar verdubbelt qua aantal bruiloften, en ik merkte dat ik drukker en drukker werd. Vooral dit jaar moet ik er flink aan wennen (en uiteraard ben ik super blij en dankbaar dat het zo goed gaat, maar het is wel even opnieuw balans vinden). Tegelijkertijd vind ik het ook erg fijn om mijn inmiddels opgedane kennis door te geven, én ons zoontje Noah (die is in juli 4 geworden) gaat vanaf september naar school dus dan zou ik ook maar een beetje zo alleen thuis zitten. Allemaal goeie redenen om dus een stagiaire in dienst te nemen, dacht ik zo. Dus zo gezegd, zo gedaan.. ik heb een oproepje op mijn website én op Facebook geplaatst. Uit 6 kandidaten is uiteindelijk Melissa gekomen. Ik merk dat ik met Melissa een enorme klik heb, en qua persoonlijkheid lijkt ze op mij (creatief en getalenteerd, lief, gevoelig, maar ook hard werkend en precies). Melissa zal mij ondersteunen op bruiloften, in klantcontact, nabewerkingen, album-design en nog veel meer. Ik heb enorm zin in deze samenwerking!

Melissa zal op 9 van mijn bruiloften meelopen (in goed overleg met al mijn bruidsparen). Echt super fijn!

Willen jullie Melissa beter leren kennen? Hier nog wat weetjes over haar:

Melissa

♡ 21 jaar oud

♡ Woont in het gezellige Leiden, samen met haar 2 mannen waar ze gek op is: haar vriend Max en hamster Willem.

♡ Houdt van sporten maar nog meer van chocola.

♡ Is van kleins af aan een paardenmeisje.

♡ Houdt van alles wat roze is.

♡ Droomt stiekem van een sprookjesbruiloft met witte sprookjespaarden en roze bloemen.

♡ Heeft Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie gestudeerd en een master Journalistiek en Nieuwe Media, maar weet het sinds een tijdje toch zeker: ze wil bruidsfotografe worden.

♡ Heeft tussen het studeren door veel als hobby gefotografeerd, maar haar droom is om fulltime aan de slag te gaan als bruidsfotografe- en videografe. Haar eigen bedrijfje heet 'Melissa Vermeulen Fotografie'

♡ Wil tijdens de stage zichzelf ontwikkelen als fotograaf om de liefde tussen twee mensen zo mooi mogelijk vast te leggen.

♡ Is verliefd op de romantische stijl van Forever Yes Photography en wil graag alles van mij (Eline) leren over hoe ik werk.

__

Update van Eline: Inmiddels zijn we alweer wat verder, en heeft Melissa de eerste 4 bruiloften meegelopen. Ik zal zo nu en dan wat 'behind the scenes'-foto's hier plaatsen van Melissa, die ik heb gemaakt.

#Stagiaire

Recent Posts
Archive
bottom of page