top of page

Feestje! Vandaag sta ik alweer 5 (!) jaar ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als fotografe!

Wat eerst begon, naast mijn werk als Maatschappelijk Werkster, als een leuke hobby en bijbaantje, is nu echt een goedlopend bedrijfje geworden (en natuurlijk ook nog steeds mijn hobby). In het begin fotografeerde ik van alles: zwangeren, baby's, af en toe een bruiloft, bedrijven, dieren, natuur, enzovoort. En 1,5 jaar geleden (4 september 2014) startte ik Forever Yes Photography op. Sinds dien fotografeer ik alleen nog maar love-photoshoots en bruidsfotografie. I love it!

Ik ben zo dankbaar voor de afgelopen 5 jaar, de stappen die ik mocht nemen, en de ruimte die ik kreeg om te groeien en te ontwikkelen. Ik wil vooral mijn lieve hubby Sander bedanken. Vanaf het begin heeft hij in mij geloofd, geïnvesteerd in alle apparatuur en programma's, mij als een chauffeur rondgereden toen ik nog geen rijbewijs had, alle regeldingen geregeld (financiën, administratie en belastingdienst) en nu assisteert hij mij regelmatig op bruiloften. Hij is een grote support voor mij en zonder hem kan ik echt niet doen wat ik nu doe!

Ook wil ik alle prachtige lieve bruidsparen bedanken die mij hebben geboekt voor hun bruiloft. Ik ben mijn allereerste bruidsparen, van 4 jaar terug, super dankbaar. Zij vertrouwden mij hun dag toe terwijl ik mezelf, op dit vlak, nog nauwelijks had bewezen. Dit had ik zo nodig om mijn portfolio op te kunnen bouwen en om mijzelf te bewijzen! En ik ben heel dankbaar voor alle bruidsparen die mij nú boeken, en mij toelaten bij alle intieme momenten en hun prachtige dag. Jullie zijn geweldig!

God, ik dank U voor het geven van dit talent aan mij. Alle eer aan u! U bent een goede goede vader, u bent de bron van mijn bestaan en u geeft me de richting, rust en kracht om te doen waar ik goed in ben. U bent zelf liefde, en ik weet dat u mee geniet van alle mooie bruiloften waarin de liefde verzegeld wordt met een verbond 'that lasts forever', precies zoals u het bedoeld heeft.

And last- but certainly not least: wil ik al mijn volgers op Facebook (en Instagram) bedanken en alle mensen die mij in het dagelijks leven bemoedigen! Bedankt voor jullie support! Mijn liefdestaal is 'positieve woorden' en ik wordt elke keer meeeega blij van alle lieve berichtjes, reacties, likes etc. Het is zo fijn om te weten dat jullie mijn werk waarderen, en dat ik daardoor weet dat ik op de goede weg zit. Zeker 90% van mijn klanten komt bij mij via Facebook. Ik ben jullie (en Facebook) erg dankbaar!

Ik heb veel dromen voor de toekomst: publicaties in toffe magazines/blogs, destination weddings, prachtige gestylde bruiloften (bijv. Bohemian of juist heel classy/romantisch) maar vooral het fotograferen van veel meer liefde. Op naar het 5e jaar! Ik zie er naar uit!

Liefs Eline Fotografe Forever Yes Photography

Foto: Dit boeket fotografeerde ik afgelopen vrijdag op de bruiloft van Corné & Roos


Recent Posts
Archive
bottom of page