top of page

Publicatie Girls of Honour - Love-photoshoot Parijs

Oh yeah! Ik ben voor de eerste keer gepubliceerd op de website (en social media) van Girls of Honour: wat een eer! En wel met één van mijn persoonlijk favoriete photoshoots, namelijk de photoshoot met Dennis & Lidian in Parijs. Ik ben nog altijd gek op deze shoot.. de pastelkleuren, de sfeer, en ik ben er trots op dat ik meer die Fashion-photography kant van mij, heb kunnen laten zien. Dit zie je vooral terug in de styling van de kleding en de manier waarin ik hun neerzette (posities). Dat ik dan ook de erkenning krijg van een trouwblog, door middel van een publicatie, vind ik heel tof. Maar goed. Genoeg gepraat.

Bekijk de blog met de photoshoot, op de website van Girls of Honour, hier.

Bekijk de volledige photoshoot (met extra veel foto's), op mijn eigen website, hier.

#GirlsofHonour #Publicaties #Frankrijk #Lovephotoshoot

Recent Posts
Archive
bottom of page