top of page

Styled love-photoshoot: Parijs - Dennis & Lidian

Afgelopen weekend was ik samen met mijn geweldige hubby een romantisch weekend in Parijs om te vieren dat we al 9 jaar samen zijn. Oh en wat hebben we een heerlijke tijd gehad samen!

Uiteraard kon ik mijn camera niet thuis laten, ik moést en zou hier, in the city of love, een love-photoshoot doen (stond hoog op mijn fotografie bucket-list!). En deze droom kwam uit! ♡ Misschien kunnen jullie nog het oproepje herinneren op Facebook & Instagram van een tijdje terug? Of er misschien een leuk stel was die mee wilden gaan naar Parijs voor een te gekke love-photoshoot? Uit een hele hoop geweldige reacties koos ik Dennis & Lidian uit. Wat zijn het geweldig leuke, lieve (en suuuper knappe) mensen, vol liefde voor elkaar. Oja, mocht mijn fotografiecarrière floppen, kan ik altijd nog modellen-scout worden: want is Lidian geen plaatje? Ze zou zo professoneel model kunnen zijn! ;-)

We begonnen trouwens zaterdagochtend om 07:00u al super vroeg (respect voor ons!), zodat we de perfecte plaatjes konden schieten bij zonsopgang, terwijl de rest van Parijs nog lekker lag te slapen (lekker rustig!). Hierdoor hadden we alle tijd en ruimte om top-plaatjes te schieten en ondertussen de genieten van deze prachtige stad.

Om te zeggen dat deze photoshoot 'leuk' was, zou een zwaar under-statement zijn. Ik vond het te gek, awesome, I'm over the moon met het resultaat.

Paris.. J'adore! Jou vergeet ik nooit meer ♡

Concept, photography and styling: Forever Yes Photography

#Frankrijk #DestinationWedding #Lovephotoshoot #StyledLovephotoshoot #MyFavorites

Recent Posts
Archive
bottom of page