Mijn eerste Destination Wedding staat geboekt!

Whiehoee! Vliegtickets zijn geboekt... deze juli fotografeer ik mijn eerste destination wedding in FRANKRIJK!! Super gaaf!!! En ik neem mijn woest-aantrekkelijke assistent (a.k.a. Sander) met mij mee. Oh het wordt zo'n mooie dag.. de locatie, de styling, de bruid & bruidegom (ik heb al foto's gezien in de trouwkleding, zo mooi!), het eten, de ambiance.. It's gonna be awesome! I'm so happy!! ♡

♡ ‪#‎VivaLaFrance‬ ‪#‎DestinationWedding ‬‪#‎DreamWishGo‬ ‪#‎ForeverYesPhotography

Gaan jullie ook in het buitenland trouwen? Heel graag ga ik met jullie mee!

Ik reken hiervoor de zelfde prijzen als op mijn pagina 'Prices' (prijzen voor het aantal uren fotografie op jullie dag) + reis & verblijfskosten. Interesse? Neem contact met mij op via het contactformulier en we plannen snel een vrijblijvend kennismakingsgesprek in - Liefs Eline

#DestinationWedding #Frankrijk

Recent Posts
Archive

Menu

 

 

 

Home

Blog

Portfolio

Contact

As seen in

 

 

Bruid & Bruidegom magazine

Brautmagazin

Engaged Blog

Girls of Honour

Let's connect

 

 

 

Facebook

Pinterest

Instagram

© 2018 - Alle rechten van deze website behoren toe aan Forever Yes Photography.

Niets van deze website (en geen enkele foto) mag gekopieerd, gebruikt, of vermenigvuldigd worden zonder mijn schriftelijke  toestemming.