top of page

Publicatie Bruid & Bruidegom-magazine Nederland & Duitsland


Whaaaah wat cool! De foto's van de gestylde love-photoshoot met Cornee & Mieke (met het mooie witte paard) zijn gepubliceerd in het Bruid en Bruidegom-magazine (weet je wel? Dat dikke magazine vol prachtige trouwjurken en meer die je o.a. bij de Bruna altijd ziet liggen?). Ook staat er een klein interview + foto van mij in het magazine. Echt helemaal te gek! En het toffe is dat ik een tijdje terug werd opgebeld door de redactie, dat de Duitse versie van het magazine ook verliefd is geworden op de foto's en ze ook wil gebruiken, en of ik dat goed vind. Maar natuurlijk! Hoe tof is dat! Straks zijn mijn foto's in de magazines te zien door heel Duitsland en NL. Dat is toch wel erg gaaf ‪#‎proud‬

// Bekijk de volledige boho photoshoot hier

Bekijk hier de publicatie in het Nederlandse Bruid & Bruidegom-magazine (de Duitse versie verschijnt later):

Update: in januari 2016 ontving ik van een Duits Bruidspaar deze smart-phone-foto van de publicatie in het Brautmagazin - zo gaaaaaf! Door heel Duitsland is dit magazin te koop, zo tof dat mijn foto's er in staan! *stuiter stuiter - doing a happy dance* :-)

#Bloemen #StyledLovephotoshoot #Publicaties #Brautmagazin #BruidenBruidegomMagazine

Recent Posts
Archive
bottom of page