top of page

Wedding Gerwin & Loes

Het leek wel een sauna, zo warm als de bruiloft van Gerwin & Loes was! Rond de 35 graden, en de passionele liefde tussen hen maakte de dag uiteraard alleen maar warmer ;-) Maar wat was het gaaf! Deze bruiloft staat zeker op mijn favorieten-lijstje.

De Big Day van Gerwin & Loes begon vroeg bij Loes haar ouders thuis in Harderwijk waar ze werd klaargemaakt. Wat was ze mooi in haar handgemaakte kanten jurk van Anastasi. Het half uur voordat Gerwin kwam trok Loes zich terug in haar kamer om gewoon even lekker alleen te zijn voordat de hele dag begon waarin je als bruidspaar toch 'geleefd' wordt. Ik vond dat zo slim van haar, en goede zelfkennis dat ze dat nodig heeft. Aanrader voor andere bruiden vind ik, die bijvoorbeeld last hebben van zenuwen of gewoon ook soms even van rust houden. De rest van de dag was Loes namelijk zo chill als wat, ik vond dat bijzonder om te zien.

Om 11:00u kwam Gerwin aan in z'n gave auto en in de tuin wachtte hij Loes op. Toen ze elkaar voor het eerst zagen bleef Gerwin maar zeggen "Looking good, babe!" met een grote grijns op z'n gezicht. Geweldig! En wat zag hij er zelf ook tof uit, echt een uniek pak met vlinderstrik. En wat was het prachtig om te zien hoe trots Loes haar ouders keken. Wat een warm en liefdevol gezin. Na deze mooie eerste ontmoeting tussen Gerwin & Loes zijn we o.a. naar de Lage Vuursche gegaan om prachtige foto's te maken. Aansluitend vertrokken we naar de super toffe locatie 'de Kleine Melm' in Soest waar hun huwelijk voltrokken werd onder een super toffe stretch-tent van Te Leuk Trouwen (aanrader!). De dienst was prachtig, vol emotie, en regelmatig werden er door de zaal heen traantjes weggepinkt en ook ik zelf hield het niet altijd droog achter mijn camera. Echt puur genieten!

De rest van de dag vond ook plaats op deze toffe locatie. Wat had Loes de styling enorm leuk uitgedacht, echt een talentje! En vanwege de, inmiddels tropische, hitte stond er een super toffe ijskar, konden daggasten hun voetjes koelen in de opblaasbare zwembadjes die geplaatst waren, en namen stoere mannen een duik in de Eem. Een heerlijke BBQ maakte het plaatje compleet. In het gouden uur (zonsondergang) hebben we nog een paar mooie love-photoshoot foto's geschoten, dit raad ik elk bruidspaar aan (ik heb maar een kwartiertje nodig 's avonds). Prachtig van die romantische foto's met een gouden randje. I love it!

Kortom, deze dag was gewoon echt geweldig. Heerlijk om mee te maken! Lieve Gerwin & Loes, ik vind jullie prachtmensen en wens jullie alle goeds toe voor jullie huwelijk!

#RealWedding

Recent Posts
Archive
bottom of page