top of page

Wedding Dirk & Aurelia

Afgelopen maart fotografeerde ik Dirk & Aurelia al tijdens een mooi gestylde love-photoshoot bij ondergaande zon in Lage Vuursche, en vandaag, 30 mei 2015, was het dan eindelijk zo ver: de dag waarop zij elkaar het Ja-woord beloofden. En wat was het een droombruiloft! Alles was tot in de puntjes geregeld en het was zo'n gezellige groep mensen (100 daggasten inclusief 30 kids!). Begin maart mocht ik deze lieve mensen al fotograferen tijdens een

De dag begon in Uithoorn, in het appartement van Aurelia, waar Dirk na deze dag ook kwam wonen. Onder het gezelschap van familie en vrienden werd Aurelia haar visagie en bruidskapsel verzorgd. Aurelia's vader kwam haar ophalen, en samen reden ze naar een schattig kerkje in Ter Aar waar het kerkelijk huwelijk voltrokken zou worden. Aurelia's roots liggen in het prachtige Italië, en op zijn Italiaans zagen Dirk & Aurelia elkaar voor het eerst voor het altaar. Wauw, wat was dat een mooi moment toen de kerkdeuren opengingen en Dirk zijn prachtige bruid, aan de hand van haar vader, naar voren zag komen. Zo romantisch! De kerkdienst was feestelijk en een bekroning van hun liefde voor elkaar.

Na de kerkdienst zijn we foto's gaan maken in de Heemtuin in Nieuwkerk, en in het Rosarium in Boskoop. Een heerlijk momentje voor het bruidspaar om samen te zijn, en geweldig voor mij om foto's te maken. Na het maken van de foto's gingen we naar het Land van Belofte. Wat een toplocatie om je dag te vieren (aanrader), prachtige tuinen, rustige omgeving, romantische hoekjes, goeie catering, locatie vol sfeer. Echt een feestje om ook hier te mogen fotograferen. Hier was er tijd voor het aansnijden van de bruidstaart, een proost, een echt Italiaans buffet, groepsfoto's, stukjes, Sweet Table en nog een mini-photoshoot bij zonsondergang. Dat laatste kan ik élk bruidspaar aanraden (al hebben jullie maar een kwartiertje!). Kortom: dit was een prachtige dag om nog lang van na te genieten.

Lieve Dirk & Aurelia, wat zijn jullie lieve en mooie mensen. Ik vond het zo leuk dat ik jullie bruidsfotografe mocht zijn. Ik weet dat jullie veel nagedacht hebben over het huwelijk en over hoe jullie elkaar het beste kunnen geven. Ik vind dat prachtig en bewonderenswaardig. Ik wens jullie een fantastisch huwelijk toe waarin jullie elkaar mogen vinden en aanvullen en mogen genieten van elkaars liefde. Veel liefs, Eline

#RealWedding

Recent Posts
Archive
bottom of page