top of page

Give away!

Whoop whoop! Wegens succes verleng ik de 'gratis photoshoot-actie'. Jullie ontvangen een gratis love-photoshoot bij het boeken vanaf 10 uur wedding-photography! Het is namelijk super leuk om ook 'gewone' foto's van jullie samen te hebben, daarnaast kunnen jullie deze foto's ook gebruiken voor jullie save-the-dates en-/of trouwkaart.

En uiteraard is zo'n love-photoshoot een perfecte manier om vast te wennen aan het staan voor een camera staan, en om mij beter te leren kennen als fotograaf. Ik heb deze actie vorig jaar ook gedaan, en met de stellen met wie ik vóór de bruiloft een love-photoshoot had gedaan, ging alles nóg relaxter op de trouwdag zelf. We kenden elkaar al beter, speelden makkelijker op elkaar in, begrepen elkaars grapjes en persoonlijkheden beter.. Ik ben dus een grote voorstander van het doen van een love-photoshoot vóór jullie grote dag. Helemaal leuk dus, hopelijk zie ik jullie snel voor mijn camera! Oja, p.s. is zo'n love-photoshoot nou tóch niet echt iets voor jullie, dan mogen jullie ook kiezen voor een gratis extra uur wedding-photography.

Gratis love-shoot bij wedding 6 uur.

Actievoorwaarden:

 • De photoshoot zelf is écht helemaal gratis. Wél is hij, qua opties, iets meer basic dan als jullie gewoon écht een photoshoot bij mij boeken. Dit zit hem alleen in het uitzoeken van een locatie (niet door heel Nederland en daar buiten) en de manier van aanleveren van foto's. Zie de volgende 2 punten.

 • De gratis love-photoshoot vind plaats in- en rondom Veenendaal, waar ik woon. Er zijn hier plekken met (dennen-)bos, heuvels, open vlaktes, zandvlaktes en de paarse heide staat in bloei in augustus en september. Graag hoor ik van jullie wat hiervan de voorkeur heeft.

 • Jullie ontvangen binnen 3 weken na de love-photoshoot 30-40 mooi bewerkte foto's online via WeTransfer toegestuurd (willen jullie je foto's ontvangen op een luxe USB-stick, zoals ik normaal verstuur bij een love-photoshoot, dan kan dit tegen een meerprijs van €25).

 • Deze actie is niet te combineren met andere acties/kortingen

 • De love-photoshoot vind plaats vóór jullie bruiloft. Het is belangrijk dat jullie hier zélf even een afspraak voor met mij inplannen, doe dit ruim op tijd van te voren. Mochten jullie foto's voor een bepaalde datum nodig hebben, bijvoorbeeld i.v.m. de opmaak van jullie trouwkaart, hou er dan rekening mee dat ik 3 weken nodig heb, na de photoshoot, om de foto's te bewerken.

 • Photoshoots doe ik vrijwel altijd tijdens het 'golden hour', want dan vind ik de zon het mooist staan (dit is het uur voor de zon ondergaat). Kijk op www.zonsondergang.info hoe laat de zon ondergaat tijdens jullie gekozen datum. Je ziet een begin tijd- en een eindtijd. De photoshoot begint 1,5u eerder dan die eindtijd.

 • Liever geen love-photoshoot? Jullie mogen er ook voor kiezen dat ik 1 uur gratis langer blijf op jullie bruiloft (11e uur is gratis).

 • Willen jullie dat ik jullie love-photoshoot styl in een bepaalde kleur of thema (bijvoorbeeld bohemian)? De mogelijkheden zijn eindeloos, en het geef jullie love-photoshoot wel een super gaaf effect. Bespreek met mij jullie plan, of vraag mij of ik nog leuke ideeën heb. Zo vind ik het bijvoorbeeld altijd leuk om een mooi boeket/bloemenkrans te maken, of denk bijvoorbeeld aan het werken met rookbommen, dieren enzovoort.. Neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard mogen jullie ook zelf mooie props en accesoires meenemen, of mij om tips vragen en het zelf regelen.

 • Voorwaarde voor de gratis love-photoshoot is dat ik de foto's mag gebruiken voor mijn online portfolio (denk aan website, Facebook-page enzovoort). Willen jullie foto's online gebruiken? Geen enkel probleem! Wel met een link naar mijn Facebookpage, of "www.foreveryeshotography.com" in de omschrijving.

 • De waarde van de photoshoot is niet uit te wisselen in geld.

 • Deze actie geld op alle boekingen die plaatsvinden vóór 31-december-2017. Forever Yes Photography houd het recht om deze actie tussendoor te veranderen/verwijderen. Willen jullie zeker zijn dat jullie gebruik kunnen maken van deze actie? Boek dan snel door middel van het doen van jullie aanbetaling en het tekenen van ons contract (jullie ontvangen deze na het kennismakingsgesprek). Dit is voor mij de zekerheid dat ik ná deze gratis love-photoshoot ook met zekerheid jullie dag zal fotograferen. Zodra jullie geboekt hebben, staat deze actie voor jullie vast. Vol is vol: Verzeker jezelf ervan dat jullie datum nog beschikbaar bij mij is, want ik heb een maximum van aantal bruiloften dat ik per jaar aanneem. Neem snel contact met mij op via het contactformulier.

#StyledLovephotoshoot

Recent Posts
Archive
bottom of page