top of page

Styled love-photoshoot: Cornee & Mieke

Toen Mieke contact met mij opnam, omdat ze op zoek was naar een bruidsfotograaf, werd ik meteen helemaal enthousiast. Net zoals ik zelf, zijn Cornee & Mieke namelijk helemaal gek op het Bohemian-thema, en in dit thema gaan ze dan ook in juni trouwen. Na een heel gezellig kennismakingsgesprek in een leuk cafeetje, hoefden Cornee & Mieke niet lang na te denken: ze wilden mij meteen boeken als hun bruidsfotograaf. En oh wat was ik blij! Wat een geweldig leuke, frisse, enthousiaste mensen zijn Cornee & Mieke, daar wordt je toch helemaal blij van?!

Naast bruidsfotografie, wilden Cornee & Mieke ook graag een bohemian styled love-photoshoot bij mij doen. Zo gezegd, zo gedaan. Al nadenkend over leuke orginele ideeën voor deze shoot leek het mij wel een gaaf idee om er een wit paard bij te betrekken. Na een oproep op Facebook, en heel veel lieve mensen die hun witte paard aanboden (thanks all!), is paard Cas het geworden. Wat is 'ie prachtig!

Verder heb ik zelf een mooi boeket, en Floral Crown, gemaakt voor Mieke (met bloemen van boeketten.nl). Cornee & Mieke hebben de overige styling op zich genomen. En het eindresultaat is prachtig: Bohemian with a touch of colour!

Lieve Cornee & Mieke, wat was het heerlijk om met jullie samen te werken. Jullie zijn zulke mooie, lieve en enthousiaste mensen! Ik kijk enorm uit naar jullie mooie dag in juni! Liefs, Eline

#Lovephotoshoot #StyledLovephotoshoot

Recent Posts
Archive
bottom of page