top of page

Simple chique, elegant & sexy, romantisch- en bohemian: 4 verschillende ladies gestyled als brui

Na maanden van voorbereiding was het gisteren dan ein-de-lijk zo ver: de dag waarop we met een heel productie-team vier verschillende stijlen bruiden hebben neergezet. Een aantal maanden geleden hebben we via een oproep op Facebook vier prachtige vrouwen gevonden die deze dag voor ons model zouden staan. En wat vonden ze het leuk!

De dag begon 's ochtends vroeg in Bunschoten, in de kapsalon van Lucia. Na een korte peptalk ging iedereen aan de slag. Lucia creeërde de meest prachtige bruidskapsels en Jantina voorzag de bruiden van geweldig mooie bruidsmake-up. Jan-Willem filmde voor een gaaf behind-the-scenes filmpje en ik fotografeerde alles. Halverwege kwam Dirk-Geert de bruidsboeketten en boho-bloemenkrans brengen. Zo gaaf! En wat een gezelligheid! En dit alles, kapsels, make-up, boeketten (en later de jurk) deden we aan de hand van moodboards die ik had opgezet. Elke bruid had haar eigen stijl passend bij haar uiterlijk en stijl. De moodboards waren als volgt:

Simple chique-bruid Madeleine:

Kenmerken: elegantie ten top. Haren strak opgestoken, simpele oorknopjes, knallende ogen, A-lijn jurk van satijn met wat feestelijke details rond de middel. Eenvoudig maar chique ogend boeket van zijde-bloemen.

Elegant & sexy-bruid Maevy:

Kenmerken: Haren feestelijk gevlochten/opgestoken. Zware make-up die er uit knalt, niet te veel poespas met sieraden, bruidsboeket met knalkleur en bling-bling. Fishtail-model jurk die zich vormt naar de vrouwelijke lichaams-contouren.

Romantische-bruid Martine:

Kenmerken: een echte prinsessen-bruid. Bruidsmake-up met pasteltinten, haren mooi opgestoken met vlechtjes en losse krullen, tiara in het haar, sieraden met mooie steentjes, prachtige wijd-vallende jurk met veel tulle-lagen en kant en bewerkingen op het lijfje.

Bohemian-bruid Rianne:

Kenmerken: puur, natural, niet te veel make-up (natural look), niet- tot weinig sieraden, haren losjes gekrult, spontaan en rommelig boeket en bloemenkrans met veldbloemen, recht-hangende jurk met veel kant.

Na een heerlijke lunch verzorgd door Lucia, en een selfie van ons allemaal buiten (die mocht uiteraard niet ontbreken) reden we richting Rotterdam.

In Rotterdam bezochten we Weddings: Europa's grootste bruidsmodezaak. Wat een prachtige winkel met super vriendelijk personeel! Echt een aanrader voor elke bruid. We voelden ons als kinderen in een snoepwinkel: want wat waren er veel prachtige jurken te bewonderen. En deze 'lucky-four' mochten dan ook alle vier in hun eigen stijl een jurk aanpassen. Eenmaal met hun jurk aan waren deze bruiden compleet. In de winkel van Weddings mochten we prachtige foto's maken en filmen (behind-the-scenes video verschijnt later).

Wauwie! Wat is resultaat gaaf geworden. Hier kan ik veel over zeggen maar het beste is om gewoon te kijken en je te laten inspireren. Want welke stijl vind jij het mooiste? Wat zou jij doen op jullie bruiloft?

En... zoeken jullie nou nog een bloemist, videograaf, kapster, visagist, bruidsmodewinkel of fotograaf? Dan heb ik hier nog wat mooie adresjes voor je!

Klik hier voor meer info:

Kapster: Lovely Hair by Lucia

Make-up: Jantina Steenwijk

Videograaf: Beeldbroeders

Bloemist: Korlaar Bloemisten

Bruidsmode: Weddings

Modellen: Madeleine, Maevy, Martine & Rianne

Fotografie: Forever Yes Photography

Weddings

#StyledLovephotoshoot

Recent Posts
Archive
bottom of page