Forever Yes Photography - Wedding-photography and blogging. Ik geef tips en inspiratie voor jullie grote dag, en leg jullie bruiloft op z'n mooist vast met oog voor detail en sfeer. - Huwelijksfotograaf Trouwfotograaf Utrecht Nederland.

Gerwin & Loes

 

Komende juli mag ik de bruidsfotograaf zijn van Gerwin & Loes fotograferen, en om alvast een beetje te 'oefenen' hebben we gisteren, voorafgaand aan de bruiloft, een love-photoshoot gedaan. Naast dat het een fijne manier is om mijn werkwijze beter te leren kennen is het natuurlijk ook super leuk om foto's van jezelf in casual-kleding te hebben (voor bijvoorbeeld op de trouwkaart). Deze love-photoshoot ontvingen zij cadeau van mij, omdat zij mij voor een groter aantal uren hebben geboekt. Update: bekijk de wedding-photos van Gerwin & Loes hier.

 

Ik ken Gerwin & Loes uit mijn kerk, en Gerwin en ik hebben samen in de band gezeten (jaja!). Wat zijn ze toch een leuk fris, hip en enthousiast stel! Helemaal leuk! Gerwin & Loes zijn échte Utrechters, en vonden het dan ook helemaal leuk om het centrum van Utrecht de photoshoot te doen. En dat vond ik ook! Utrecht is natuurlijk ook een hele leuke stad (ik ben ook fan!). Al wandelend kwamen we prachtige plekjes tegen, en liet Gerwin mij de straat zien waar hij heeft gewoond. Wat een gezellige straat! 

Aan wat kleine aanwijzingen hier- en daar, hadden Gerwin & Loes genoeg. Wat zijn ze toch verliefd. 

 

Lieve Gerwin & Loes, wat zijn jullie toch een stel leukerds! Ik zie enorm uit naar jullie grote dag! 

 

 

Related posts: 

Menu

 

 

 

Home

Blog

Portfolio

Contact

As seen in

 

 

Bruid & Bruidegom magazine

Brautmagazin

Engaged Blog

Girls of Honour

Let's connect

 

 

 

Facebook

Pinterest

Instagram

© 2018 - Alle rechten van deze website behoren toe aan Forever Yes Photography.

Niets van deze website (en geen enkele foto) mag gekopieerd, gebruikt, of vermenigvuldigd worden zonder mijn schriftelijke  toestemming.