top of page

Love-letters

Dan ben je zelf fotograaf en komt het grote moment daar dat je zelf gaat trouwen! En als perfectionist is het dan zooooo lastig om de juiste fotograaf te vinden die de foto’s kan maken waar jij op zoek naar bent. Ohhhh wat waren wij blij met Eline! Haar foto’s zijn prachtig! En wij hebben ons geen moment druk gemaakt tijdens de dag. Wetende dat Eline een topfotograaf is en daarnaast enorm begaan met haar bruidsparen. Op de dag zelf gaf ze fijne aanwijzingen tijdens de reportage, maar was het tegelijkertijd heel ontspannend door de manier waarop ze het deed. En de dag zelf viel ze eigenlijk helemaal niet op tussen de bruiloftsgasten.

Daarnaast was de samenwerking ook enorm fijn vanaf het begin af aan. En wij en iedereen om ons heen vinden de foto’s zoooooo mooi! En ook het (mini)album vertelde het hele verhaal van de dag met al die prachtige foto’s. Dus als je op zoek bent naar een enorm lieve, gepassioneerde topfotograaf raden wij echt Eline aan. 

- Liefs Jafeth & Nancy

 

Op 6.10.16 gaven wij elkaar het ja-woord op in Lage Vuursche op 'n meest sprookjesachtige locatie in het bos. De fotografiestijl die Eline hanteert past hier fantastisch bij en het bewijs is geleverd toen wij 2 weken na de bruiloft onze trouwfoto's zagen. Het is geweldig om aan de hand van de foto's onze mooie trouwdag keer op keer te herbeleven. Eline, en haar stagiaire Melissa, wisten ons volledig op ons gemak te stellen, hoe onbekend wij ook waren in het fenomeen 'fotoshoot'! Bedankt voor alles en wij zijn voor altijd fan van jullie!

- Veel liefs, Bas & Suzanne

 

Lieve Eline,

Via Facebook kwamen wij jou tegen en meteen sprak ons jou geweldige werkstijl aan. Nadat wij wat mooie reportage shoots hebben bekeken hebben we eigenlijk gelijk contact met jou gezocht! Vanaf het begin was dit al erg fijn en werden wij heel vriendelijk benaderd. Daarna hebben wij een goed gesprek gehad ook dit was erg fijn en voelden ons erg begrepen.. We zagen het helemaal zitten! Toen de bruiloft dichterbij kwam hebben we veel mail contact gehad en kregen we tips en ook een snelle reactie! Tijdens onze trouwdag liep stagiaire Melissa met ons mee, dit was fijn voor extra assistentie en ook erg gezellig! Jan en ik voelden ons de hele dag op ons gemak. Toen de eerste review foto's binnen kwamen kregen wij echt het "wauw" gevoel.. Onze eerste reactie was dan ook: " zijn wij dit?" Haha. Hiervan dus al erg genoten en konden niet wachten tot de rest van de foto's.. Een aantal weken verder kregen we dan een mooie USB binnen met alle foto's een super snelle levering en weer hebben we erg genoten! Ook reageerde jij hier leuk op! Toen na 8 weken kwam daar ons album binnen! En wauw, één van ons leukste post oooit! Vol verwachting maakten wij het pakket open en waren zo verrast.. Boven onze verwachtingen.. Alles was mooi, het materiaal, de fotopagina's en de hele bewerking!
Eline, we willen je super bedanken voor alles! Voor je inzet om onze dag helemaal compleet te maken! Ik zou jou iedereen aanbevelen voor een geweldige trouwdag!!

Lieve groet,

- Jan en Rieneke Heek

Lieve Eline,

Wij leerde je een paar jaar geleden kennen toen ik je benaderde voor een family shoot in de Soesterduinen. En dit bleek de beste keuze ooit te zijn! Je was nog niet heel erg lang bezig met je eigen fotografie bedrijfje, maar dit was aan helemaal niks af te zien. Echt waar Eline, je hebt een gave voor mensen op hun gemak te stellen, want tja, als je niet gewend bent om voor een camera te staan is dit toch wel een beetje ongemakkelijk. Zelfs de honden, waar je toen stiekem niet groot fan van was ;-), staan prachtig op de foto! En dit is een vak apart kan ik je vertellen. Vanaf toen ben ik je gaan volgen op Facebook, en zag dat jij je steeds meer aan het focussen was op bruiloften. In November 2014 werd ik ten huwelijk gevraagd door Bart en we besloten dat we graag wilde trouwen in Frankrijk. Nu wil het lot zo zijn dat jij precies in diezelfde periode een oproepje op Facebook plaatste waarin je aangaf op zoek te zijn naar stellen die in het buitenland wilde trouwen. Hoe perfect was dat! We hadden immers al ervaring met jouw werkstijl, en we wisten zeker dat dit prachtige foto’s zouden worden. We hebben toen met z’n 3en in een restaurant afgesproken om onder het genot van een drankje onze ideeën en wensen te bespreken. Zelf kwam je ook met heel veel originele ideeën aanzetten. Dit is zo fijn aan jou! Zonder je op te dringen kom je wel met hele originele, gave ideeën voor de foto’s. We zaten gelijk op een lijn en hielden die periode voor de bruiloft nog veel contact. En toen was het zover! 19 juli 2016 was de grote dag in Frankrijk. Je was al vroeg in de ochtend bij ons, samen met je lieve man Sander die je die dag ondersteunde bij alles wat jij (of zelfs wij) maar nodig had. Je hebt de sfeer van die dag en alle bijbehorende emoties zo mooi kunnen vangen! Naast de liefde voor elkaar draaide onze dag ook om de liefde en hechtheid tussen ons en onze dierbaarste vrienden en familie. Dit ging gepaard met een hoop speeches en emotionele momenten, die jij zo goed hebt weten te vangen. Als we nu terugkijken naar de foto’s gaan we weer helemaal terug naar die specifieke momenten en bijbehorende gevoelens. Dit is zo bijzonder om te hebben! En we zijn jou dan ook enorm dankbaar dat je ons hierbij hebt geholpen. Ondanks dat het een hele lange dag was en bloedheet (bijna 40 graden) waardoor jij bijna van je stokje ging toen we in een graanveld foto’s aan het maken waren, bleef je optimistisch, vrolijk, scherp en vooral heel professioneel. We hebben van zoveel gasten te horen gekregen dat we zo’n ontzettend leuke en vooral goede fotografe hadden. Je merkt gewoon dat dit jouw passie is, en je er alles aan doet om mensen precies zo op de foto te krijgen zoals ze zijn. Zonder spanning en neppe glimlachen. Kortom Eline, je bent een topper! 

- Bart & Miriam

Lieve vriendin & fantastische fotografe! Twee feitjes die onze keuze uiteraard tot een ware 'no-brainer' bekroonde! :) Het was een eer dat je bruidsfotograaf wilde zijn op onze grote dag. Vanaf vroeg in de ochtend - toen Fleurtje in haar stralende witte jurk werd gehesen - tot het moment waarop we tegenover elkaar stonden om elkaar het ja-woord te geven, was je aanwezig als één van onze warme gasten, maar dan: mét camera!

Betrokken en ontspannen en daarnaast ook geduldig, helder en professioneel. We zijn ontzettend enthousiast over het eindresultaat! Een sprookjesachtige shoot, onder een stralende zon in Lage Vuursche, en een 'filmische' fotoreportage van onze feestelijke dag. Lieve Eline, onwijs bedankt voor je mooie beelden, oog voor detail, 'kliks' op de kostbare momenten en gezellige aanwezigheid, op een dag waar we met een 'Forever Yes' op terugkijken! :-)

- Liefs, Rob en Fleurtje

Lieve Eline, We willen jou namens ons en onze bruiloftsgasten bedanken voor een fantastische dag! Wat heb je het goed gedaan om zo een grote groep van 100 man inclusief 30 kids op een leuke en speelse manier mooi op de foto te zetten. We hadden van zoveel gasten het compliment gekregen dat we zo een leuke, spontane en frisse fotograaf hadden. En niet te vergeten het resultaat, WOW, wat zijn de foto's GEWELDIG mooi geworden! En dan nog de Loveshoot, zo mooi, origineel en romantisch gestyled. Het was onze eerste ervaring met een professionele fotograaf, dus best spannend. Wat heb je ons toen zo op ons gemak weten te stellen, maar we hebben vooral echt super genoten en dat is iets wat we nooit meer zullen vergeten! Dank je wel voor alles Eline, we zijn twee mooie ervaringen maar vooral heeeeel veel mooie foto's rijker.

- Liefs, Dirk en Aurelia  

Wij hadden Eline gevraagd als fotografe voor onze bruiloft van afgelopen mei. Hetgene wat ons in haar fotografie aanspreekt is de puurheid, echtheid en passie waarmee ze dingen weet vast te leggen. Ze heeft oog voor detail, is heel creatief, wist mooi emoties en momenten vast te leggen zonder dat wij het in de gaten hadden. Ze is iemand die er voor de volle 100% voor gaat en ook haar uiterste best doet en deed om er voor ons een mooie dag met prachtige foto's van te maken. Dat was heel fijn om te ervaren en gaf vertrouwen. De foto's zijn beelden die ons raken en ook anderen hebben we gemerkt, als we vol trots ons trouwalbum aan hen laten zien. Het trouwalbum werd ook heel snel aangeleverd! Wij zijn heel tevreden over Eline en over het prachtige resultaat! We kunnen niet anders zeggen!- Fang & Marjolein

Wij zijn erg tevreden onze trouwfoto's en de samenwerking met Eline! Het mailcontact verliep echt naar wens. Eline toonde veel interesse in onze wensen en ideeën. En dat waren er nog al wat! De dag verliep ook super. Ondanks de grote groep dag gasten en het warme weer (31 graden) zorgde Eline voor een ontspannen sfeer. Tijdens de fotoshoot stond Eline open voor al onze ideeën, maar droeg zelf ook super leuke ideeën aan. Het voelde voor ons als een ontspannen manier van samenwerken. En de resultaten mogen er zeker wezen! Het geloof en het samenzijn met onze familie en vrienden waren de twee belangrijke aspecten van de dag die Eline prachtig heeft weten vast te leggen. Binnen twee weken hadden we de foto's al binnen, echt super! Telkens als we de foto's opnieuw bekijken zien we weer nieuwe dingen. En we hebben al veel complimenten en leuke reacties gekregen van mensen over de foto's, echt super leuk. Eline, nogmaals bedankt voor je bijdrage aan onze geweldige dag en de prachtige resultaten.

- Wilco & Elsbeth

Eline was onze redder in nood. Op het laatste moment zochten we nog een fotograaf en zij was gelukkig van harte bereid om onze bruidsfotograaf te zijn! Van te voren hebben we heel prettig contact gehad over onze voorkeuren etc. Heel fijn om te horen dat Eline actief en enthousiast met ons meedacht. Dat was trouwens niet alleen vooraf maar juist ook op de dag zelf. Zo hadden we tussen de receptie en het feest nog onverwacht een spontane fotoshoot. Dat heeft uiteindelijk nog de leukste foto's opgeleverd! De foto's zijn absoluut prachtig, haar talent is onmiskenbaar. Ook de prijs was echt scherp, zeker in vergelijking met anderen. Als je prachtige foto's wilt van iemand die uitstraalt dat ze het een eer vindt om jouw bruidsfotograaf te zijn dan moet je bij Eline zijn. 

- Shamir & Gosia

Wij zijn 27 mei getrouwd. Eline was onze fotografe! 
Wij hebben haar gevonden via FB, het mail contact wat we toen hadden was top! Nadat wij de eerste kennismaking gehad hadden, was het ook leuk. Eline komt haar afspraken na en heeft veel leuke ideeën, ze denkt echt mee! 
Overal zoekt ze oplossingen voor en niets is teveel gevraagd. 
Tijdens onze trouwdag vond Peter het wat moeilijk om te ontspannen tijdens de shoot maar nadat Eline daar op in speelden ging het super! 
Wij hebben nu een mooi aandenken met deze foto's. We hebben een mooi fotoalbum gekregen en zijn er heel blij mee! Wij zullen Eline zeker aanbevelen! Dus.. Waar wacht je nog op?

- Peter & Savanna

Wij hebben in november een love shoot bij Eline gedaan. De love shoot werd buiten gehouden in de natuur. Dit leverde super mooie resultaten op. Eline had heel mooi en creatief uitgepakt met de stylingset van de shoot, mooie turquouise thema. Ik en mijn vriend zijn echt super enthousiast over het resultaat. Eline laat je ook op haar gemak voelen, is geduldig en super lief. Ik denk dat ik wel kan zeggen dat dit de mooiste foto's van ons zijn als stelletje :)- - - Jan David & Miranti

Ik en mijn man zijn in april getrouwd. We hebben Eline gevraagd om onze fotograaf te zijn op deze mooie dag. Eline heeft voordat de dag aanbrak veel interesse getoond in onze wensen en gaf ons adviezen voor de fotoshoot, waardoor ik al gelijk samenwerking heb ervaren.Deze samenwerking was ook te merken tijdens de fotoshoot en alle andere foto's op de dag zelf. Eline heeft ervoor gezorgd dat de fotoshoot ontspannen verliep. Zij zat vol met ideeën en daaruit zijn prachtige foto's gekomen. De ontvangen foto's waren boven mijn (en die van mijn man) verwachting. We hebben geweldige herinneringen aan deze dag en de foto's maken deze herinnering alleen maar nog mooier. Als ik weer een fotoshoot wil doen, dan zullen wij Forever Yes Photography weer benaderen.

- Jos & Lilian

Na een enthousiaste mailuitwisseling vooraf brak onze grote dag aan. Eline is een enthousiaste fotografe met erg leuke ideeën voor foto's. Ook heeft ze veel oog voor detail. We hadden een mooie fotolocatie maar zonder Eline waren de foto's niet zo geweldig geworden, net even anders dan anders. Toen ik zwanger raakte van ons 1e kindje wist ik dus al meteen wie ik moest bellen om een mooie zwangerschapsshoot te doen. Ook deze shoot is prachtig geworden!Kortom, twijfel niet langer en boek Eline voor je fotoshoot, je zult er echt geen spijt van krijgen!- Anne Jan & Maritha 

bottom of page