Robert & Elise

Op een prachtige vrijdagavond in september mocht ik een super gave Bohemian-styled love-shoot doen met Robert & Elise*. Robert & Elise zijn 2 hele lieve, leuke, spontane mensen. Ze zijn al 3 jaar getrouwd en nog steeds heel erg verliefd op elkaar. Ook hebben ze 2 prachtige jonge dochtertjes. En men! Wat een fotogenieke mensen! Het was heerlijk om ze voor mijn lens te hebben.

 

Toen ik Elise mijn idee vertelde om er een Bohemian-styled shoot van te maken was ze he-le-maal enthousiast! Samen met haar heb ik de styling van hun kleding besproken. Ook heb ik de styling van het "decor" op me genomen: een prachtige romantische boho-tent van kant met daarin een schapenvel, zwijnenvel, heel veel kaarsjes, gebreide dekentjes, bloemen, lantaarns, veren enz.. 

 

Kort samengevat: deze shoot was gewoon echt geweldig! Ik heb enorm genoten, en het resultaat mag er wezen. Robert & Elise, jullie waren fantastisch! Bedankt voor het delen van jullie liefde met mij! Big hug, Eline

*Wegens privacy-redenen zijn namen gefingeerd

 

Concept, photography and styling: Forever Yes Photography

Related posts: 

Menu

 

 

 

Home

Blog

Portfolio

Contact

As seen in

 

 

Bruid & Bruidegom magazine

Brautmagazin

Engaged Blog

Girls of Honour

Let's connect

 

 

 

Facebook

Pinterest

Instagram

© 2018 - Alle rechten van deze website behoren toe aan Forever Yes Photography.

Niets van deze website (en geen enkele foto) mag gekopieerd, gebruikt, of vermenigvuldigd worden zonder mijn schriftelijke  toestemming.