top of page

For photographers

Wil jij graag verder komen in je (bruids-)fotografie? Loop je vast, wil je lekker sparren of wil je gewoon wel eens weten hoe ik bepaalde dingen aanpak? Ik vind het super tof om je te helpen! Met een achtergrond als maatschappelijk werkster/coach hou ik ervan om naar jouw verhaal te luisteren, jouw huidige website en portfolio te analyseren en je tips en trics mee te geven waar jij op kan voort borduren. Ik ben graag een open boek, en deel alles wat ik de afgelopen jaren geleerd hebt, en je mag me alles - maar dan ook écht alles- vragen. Mijn antwoorden zijn eerlijk, bemoedigend en liefdevol. Ik wil graag dat jij floreert en je zekerder voelt in wat je doet!

 

Mijn focus ligt er niet op dat je technisch de beste fotograaf ever wordt. Natuurlijk is techniek belangrijk, maar naar mijn mening niet het allerbelangrijkst. Zolang je de basistechnieken beheerst zodat je kwalitatief goede foto's kan maken, is het wat mij betreft prima. Mijn focus ligt op Fine Art-photography, en het zo-mooi-als-mogelijk fotograferen van bruidsparen en hun dag. Ik vind het belangrijk om sfeer en emotie te pakken. Daarnaast vind ik het belangrijk dat je leert hoe je een winstgevend bedrijf- en portfolio ontwikkeld die helemaal joú is, zodat jij ook  droombruidsparen kan vinden die helemaal bij jou passen. 

 

One-on-One Coaching -

Learn al my secrets  €499

 

Inhoud: 

- Analyse vooraf van je website / online portfolio 

- Jij krijgt vooraf een vragenlijst zodat voor mij duidelijk wordt waarin je wilt groeien

-  We maken een afspraak in een gezellig restaurantje. Drankjes en lunch zijn inbegrepen.

Tijdens deze afspraak gaan we gedurende 6 uur samen praten, en jij mag mij al jouw vragen stellen, die ik zal beantwoorden. 

Onderwerpen die aan bod komen zijn: 

 

* Jouw portfolio

* Ontwikkelen van jouw eigen stijl

* Jouw huidige prijzen en prijzen die je zou willen hebben

* Communicatie / klantcontact

* Wat zijn jouw droomklanten en hoe trek je die aan?

* Jouw website

* Branding

* Investeringen (programma's / apparatuur)

* Album (ontwerp)

* Jouw dromen en visie

 

Voor elk aanvullend uur vraag ik €100. Het kan fijn zijn om gedurende een jaar nog bijvoorbeeld 6x (één keer per 2 maanden) een losse coachingssessie van een uur te hebben via Skype of telefoon. Op deze manier kan ik je maximaal begeleiden, en kun je alle leerpunten implementeren in je bedrijfje, en tussendoor samen met mij evalueren en mij om feedback vragen. Dit kan erg prettig- en helpend zijn als je in opstartfase zit, of de koers van je fotografiebedrijf 180 graden wilt omdraaien. 

 

 

 

Workshop

Fine Art Photography  €549

 

Inhoud: 

- Deze workshop bestaat uit twee zaterdagen in regio Utrecht/Veenendaal. 

Tijdens de eerste zaterdag (10:00u tot 16:00u) zal ik hetzelfde delen als tijdens de One-on-One coaching, maar dan in een groep van max. 8 personen.

Daarnaast leer ik jullie alles over Styled Love-photoshoots, het nut ervan, en hoe je dat nou aanpakt. Styled love-photoshoots zijn het begin geweest van Forever Yes Photography en hebben mij erg geholpen in het ontwikkelen van mijn eigen stijl. Jullie krijgen huiswerk mee voor de week er op.

Een luxe lunch is bij deze dag inbegrepen.

 

- Tijdens de 2e zaterdag (15:00u tot 18:00u) gaan jullie zelf aan de slag (met tips en hulp van mij) met het stylen én fotograferen van je eigen styled photo-shoot, hiervoor krijg je een budget (in de prijs inbegrepen). Het resultaat hiervan is een enorme toegevoegde waarde voor je portfolio. 

 

Ik plan deze workshop in op basis van interesse. Bij aanmelding van minimaal 5 personen, prik ik een datum. 

 

Assistent / Second shooter - Watch how I do it  €250 

Is alleen te boeken als je de 6u One-on-One coaching hebt gevolgd - beperkte plek / afhankelijk van toestemming bruidsparen

 

Inhoud: 

- Je loopt een dag met mij mee als assistent / second shooter op één van mijn bruiloften. Op deze manier kun je precies zien hoe ik werk, wat weer inspirerend en leerzaam kan zijn voor je eigen werkwijze. 

- Vooraf bespreken we per mail de dag en na de bruiloft praten we in de auto na of plannen we nog een skype/bel-afspraak in om alles na te bespreken (mochten er vragen bij je zijn n.a.v. wat je hebt gezien, kun je die dan aan mij stellen).

 

 

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@foreveryesphotography.com

Ik hoop je snel te ontmoeten! 

Liefs Eline

bottom of page