top of page

Related posts: 

Forever Yes Photography - Wedding-photography and blogging. Ik geef tips en inspiratie voor jullie grote dag, en leg jullie bruiloft op z'n mooist vast met oog voor detail en sfeer. - Huwelijksfotograaf Trouwfotograaf Utrecht Nederland.

Bohemian Bruiloft Ewijk Forever Yes Photography

Raymond & Lotte

 

Al vééééél te lang ligt deze dreamwedding van Raymond & Lotte te wachten om gepubliceerd te worden, dus vandaag ging ik er ein-de-lijk mee aan de slag. En zucht... wat was deze bruiloft mooi ♡ Net toen ik alle foto's weer doorkeek kreeg ik weer tranen in mijn ogen (voor de gene die mij nog niet zo goed kennen, ik ben een heel emotioneel mens en ik sta bij bijna elke bruiloft wel een keer stiekem te janken achter mijn camera haha, wat zijn bruiloften toch mooie en emotionele aangelegenheden!). Ik heb zo genoten op de dag van Raymond & Lotte. Zowiezo vond ik Lotte één van de mooiste bruiden die ik ooit heb gezien (doesn't she look absolutely gorgeous?), maar ook de aankleding, het perfecte licht, de lieve mensen, alle lol en gezelligheid.. echt een heerlijke relaxte bruiloft waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Oja en de einddans: the best I've ever seen! Als je me zou vertellen dat ze profesionnele dansers zijn zou ik dat zo geloven, ik hoop er nog een keer een filmpje van te zien, want hij was echt spectaculair!

 

Raymond & Lotte zijn super lieve, enthousiaste en positieve mensen, en wat kunnen ze veel lol hebben samen. Super leuk om te zien. Na jaren samen zijn werd op deze prachtige zomerse juli-dag hun liefde bekroond met het huwelijk. Raymond & Lotte: ik ben zo zo blij dat jullie dag mocht fotograferen. Jullie maken van alles een feestje, maar dit feest overtrof ze allemaal. Ik wens jullie toe dat jullie huwelijk vol vreugde en liefde zal zijn. You guys are awesome! Liefs Eline

 

 

Lace kant trouwjurk bruidsjurk
First look bride groom
bottom of page