top of page

Albums & Usb

Ik werk met 4 verschillende album-pakketten, waar jullie uit kunnen kiezen. Pakket 1 is wat standaard al is inbegrepen als jullie mij boeken als jullie bruidsfotografe. Jullie kunnen kiezen voor een upgrade naar pakket 2, 3 of 4. 

Pakket 4. 

Happy Parents

Deluxe Album

+

2 x Parents-album

+

USB 

€950

Pakket 2. 

Golden

Deluxe album

+

USB

€550

Pakket 1.

A gift with love

Mini-album

+

USB 

€0,00

Pakket 3.

Diamond

Mini-album

+

Deluxe album 

+

USB

€650

Usb bij een photoshoot

Boeken jullie een photoshoot bij Forever Yes Photography, of boeken album-pakket 2 of 4, dan ontvangen jullie de foto's op hoge resolutie aangeleverd op een prachtige usb-stick, in een nog prachtiger houten doosje, met daarin mos en dennenappels. Het ziet er uit als een klein schattig cadeautje, waarbij je de postbode bijna om de hals vliegt als hij het af komt leveren.

Samengevat: 

 • Prachtige glazen usb-stick met kurk

 • Houten doosje met daarop het logo van Forever Yes Photography, bekleed met gedroogd mos en dennenappel

 • Levertijd: 3 weken

Mini Album €0,00

Bij Forever Yes Photography vind ik het belangrijk dat jullie in alles een 'wow-experience' ervaren. Dat begint er al mee dat bruidsparen niet alleen foto's ontvangen op een prachtige usb-stick, maar dat ook ieder bruidspaar een album van mij krijgt. Bij pakket 1 & 3 ontvangen jullie bij jullie USB ook een mini-album. Zowel de usb-stick, als het mini-album, ontvangen jullie samen in een prachtig houten doosje, met mijn logo er op, met daarin gedroogd mos en dennenappels. Jullie krijgen als het ware een stukje bos per post verstuurd. Ik ben hier ontzettend enthousiast over, want het representeert wie ik ben als persoon, en daarmee ook Forever Yes Photography. Ik ben namelijk dol op het bos, en maak er regelmatig foto's. Dit mini-album bevat de mooiste foto's van jullie bruiloft, en heeft een leuk formaat om bijvoorbeeld mee te nemen naar jullie werk, of vrienden- en familie. 

Samenvatting van de usb + Mini Album:

 • Mini-album is, samen met de usb-stick, verpakt in een prachtig houten doosje met daarop het logo van Forever Yes Photography

 • Het album is 15x15 cm groot

 • Kleur cover: Crème/beige

 • 15 spreads (30 pagina’s)

 • Stevig luxe lustre-papier

 • Opmaak door Forever Yes Photography. Hier hebben jullie verder geen inspraak in. Zie het als een cadeautje/verassing van mij aan jullie.

 • Tegen een meerprijs van €30 kan ik jullie trouwdatum op de cover laten plaatsen van het album. De letters zijn donkerbruin/zwart.

 • Levertijd: Binnen 3 werkdagen na jullie bruiloft ontvangen jullie van mij een e-mail met daarin jullie eindfactuur, als ook een mooie preview van 3-5 foto's, Hierna ga ik jullie foto's verder bewerken, en het mini-album bestellen. Jullie ontvangen jullie foto's (op hoge resolutie) op usb + het mini-album ongeveer 6 weken na jullie bruiloft.

Deluxe Album €550

Ik wil jullie het beste van het beste geven, en dit album bevat alle opties die je maar op een album kunt nemen, en is daarmee van topkwaliteit. Zo heeft het over alle pagina's 'UV-varnish' waardoor de bladzijdes nooit verkleuren, geen vingerafdrukken krijgen en je het kan afnemen met een vochtig doekje. Dit album gaat een levenlang mee, en ik hoor van al mijn klanten hoe blij ze er mee zijn, en hoeveel complimenten ze er ook over krijgen van familie en vrienden. Het is een heerlijk dik, zwaar, luxe-aanvoelend album, en de foto's binnen in laten jullie jullie dag prachtig herbeleven. 

Ik werk samen met, naar mijn mening, 's werelds beste leverancier van trouwalbums. Op deze manier kan ik jullie de mooiste albums en beste kwaliteit garanderen. Dit bedrijf werkt alleen samen met professionele fotografen en je ziet een enorm verschil tussen mijn albums en een consumenten-lijn album. Al mijn albums zijn veel dikker, luxer, en ontvangen jullie standaard met een prachtige houten/linnen bewaardoos er om heen. En de kaft is van prachtig hoogwaardig linnen. Voor de kaft hebben jullie keuze uit 17 verschillende kleuren, voor ieder wat naar wens. De opmaak van mijn albums zijn altijd met een witte serene achtergrond zodat jullie foto's er uit knallen. Hierin werk ik met opmaak- en feedback-rondes, zodat het album helemaal wordt zoals jullie willen. Met veel passie en liefde creeër ik een album waar jullie nog jaren kijkplezier van zullen hebben.

Samenvatting van het Deluxe Album:

 • Dik luxe album van topkwaliteit

 • Inclusief luxe bewaardoos met witte houten zijkant en linnen cover in de kleur van jullie album

 • Het album is 30x30 cm groot

 • Kleur cover: keuze uit 17 prachtige kleuren

 • 30-40 spreads (60-80 pagina’s). Afhankelijk van de lengte van jullie dag en onderdelen. Aantal spreads is naar mijn eigen inzicht.

 • Luxe Lustre-papier incl. UV-varnish – dit beschermt tegen verkleuringen en vingerafdrukken

 • Opmaak door Forever Yes Photography - 15 wijzigingen bij de prijs inbegrepen – extra wijzigingen €5 per stuk.

 • Incl. jullie namen op de cover van zowel het album als de bewaardoos

 • Op de laatste bladzijde van jullie album (op de linnen binnenkant van de cover) zit een prachtig gouden plaatje met daarop mijn logo, wat laat zien dat jullie een echt Forever Yes Photography-album hebben.

 • Levertijd: Binnen twee weken na het ontvangen van jullie usb met trouwfoto's ontvangen jullie per mail de 1e album-opmaak. Na het ontvangen van jullie feedback-punten ontvangen jullie binnen een week de 2e album-opmaak.. meestal is het dan goed, maar jullie kunnen in principe zoveel feedbackpunten doorgeven als jullie willen. Na jullie akkoord bestel ik jullie album, en 3 weken later ontvangen jullie het album per post.

Parents Albums €950

Bij 'Pakket 4. Happy Parents' kunnen jullie kleinere versies van dit deluxe album meebestellen. Dit is geweldig leuk om bijvoorbeeld aan jullie ouders cadeau te geven. 

 • USB & Deluxe Album is inbegrepen (zie vorige kopjes).

 • Daarnaast ontvangen jullie twee gelijke albums, in het 20x20 cm formaat, om cadeau te geven aan jullie ouders, als bedankje voor wie ze zijn in jullie leven. Jullie ouders zijn apetrots dat hun kinderen gaan trouwen en zullen ‘over the moon’ zijn met dit cadeau!

 • Liever een maatje groter? Voor €100 meer krijgen jullie twee keer een 25x25 cm album erbij.  

 • Qua opmaak, kleur, aantal pagina’s enzovoort zijn deze albums identiek aan jullie eigen trouwalbum.

 • Twee luxe bewaardozen zijn voor €110 mee te bestellen – maar dit is niet verplicht. 

Zowel de usb + Mini Album als het Deluxe Album neem ik mee naar al mijn kennismakingsgesprekken zodat jullie de albums zelf kunnen zien, ervaren, ruiken en voelen. Ik spreek altijd af in een gezellig restaurantje in Rhenen, waar ik jullie trakteer op drankjes en bittergarnituur. Ik leer jullie graag beter kennen, hoor graag jullie love-story en we bespreken jullie dag. 

Interesse in zo'n kennismakingsgesprek? Neem contact met mij op via het contactformulier. Hopelijk tot snel!

bottom of page